Rotturdam
Image default
Gezondheid

Bovenooglidcorrectie in de regio Rijnmond

Door een bovenooglidcorrectie wordt de huid minder elastisch en zullen de oogleden minder gaan hangen. Middels een kleine ingreep, een ooglidcorrectie kan dit probleem verholpen worden. Het gaat vaak om een minimaal verschil maar andere mensen die je goed kennen zullen het verschil 100 % zeker herkennen. Er zijn natuurlijk ook mensen die last hebben van oogleden die teveel hangen en het echt om functionele reden willen weg laten werken in plaats vanuit schoonheidsoverwegingen. Hangende oogleden kunnen ervoor zorgen dat mensen last krijgen van hoofdpijn, dus dit zou ook een overweging kunnen zijn om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren.

Ben je opzoek naar een kliniek in de regio Rijnmond waar je een ooglidcorrectie kan laten uitvoeren dan is ooglidcorrectie Barendrecht, ooglidcorrectie Rotterdam een geschikte plek voor jou. Door middel van een intakegesprek kan de chirurg beoordelen of uw klacht(en) verholpen kan worden middels de behandeling die FACE land aanbiedt, hiervoor krijg je een op maat gemaakt advies van de arts.

Een van de artsen die ooglidcorrecties uitvoert en tevens een intakegesprek met jou houdt is Dr. Thaya Tha-In. Zij heeft jarenlange expertise op het gebied van ooglidcorrectie en is een gecertifieerd chirurg. Zij is enorm vaardig in het bewerkstelligen van diverse veranderingen bij de cliënten. Bij Dr. Thanya-In staat de wensen en de behoeften van de klant altijd centraal.

FACE land biedt al een ooglidcorrectie aan voor €650,-, voor het effect van deze ingreep is dit enorm voordelig. FACE land is hiermee de goedkoopste aanbieder op het gebied van ooglidcorrectie. Het is dan ook het doel voor FACE land om haar services tegen een betaalbare prijs aan te bieden zodat de services voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast staat het bedrijf altijd garant om informatie te verstrekken en is het bedrijf altijd bereikbaar indien er onduidelijk heerst bij.

Voor meer info : bezoek de website