Rotturdam
Image default
Kinderen

Kinderfeestje in Rotterdam. Het hoe en wat

Wanneer je in een grote stad als Rotterdam woont is het aanbod voor kinderfeestjes overweldigend. Veel bedrijven hebben zich gestort op het organiseren van kinderfeestjes, ook in Rotterdam. En geef ze eens ongelijk. Er zijn kinderen genoeg en allemaal willen ze eens per jaar een kinderfeestje organiseren. Het enige probleem hiermee is dat ondanks de moordende concurrentie zo’n kinderfeest arrangement toch nog best wel duur kan worden. In dit blog een paar leuke tips voor een goed kinderfeestje in Rotterdam.

Ga lekker lasergamen

De meeste commerciële hallen hebben wel een arrangement voor kinderfeestjes. Het grote voordeel is dat de hele pleuriszooi je uit handen wordt genomen en dat de kinderen wat vermaak en wat te eten hebben. Middagje de koters naar neerpleuren en je hebt een goed kinderfeestje gehad. Klinkt goed, maar zoals altijd is het ogen open of portemonnee open. En je raad het al. Het kan hartstikke makkelijk zijn, maar het kost klauwen met geld. Dat is het problematische. Gelukkig zijn er ook betere alternatieven.

Haal de lasergame naar je huis

Zoals ik al zei kost is het pleurisduur om een fuifje bij zo’n hal te organiseren. Gelukkig kan je ook gewoon thuis lasergamen als kinderfeestje. Of als het weer het toe laat. Gewoon in huis. Gooi de boel thuis eens lekker overhoop (wel even de breekbare spulletjes uit de weg halen) en je hebt van je huis al snel een lasergame arena gemaakt. 

Trek met de kinderen Rotterdam in

Als het mooi weer is, dan kan je natuurlijk ook met die kotertjes Rotterdam in gaan. Neem vooral die gehuurde laserpistolen mee. Wist je dat je ook prima buiten kan lasergamen? Je hoeft dus niet per se van je eigen huis een zooitje te maken. Je kan ook gewoon een stukje park gebruiken om te gaan lasergamen tijdens een kinderfeestje. Denk eens aan het Kralingse bos of het Zuiderpark. Rotterdam is groot genoeg!

 

Meer weten over de opties rondom lasergamen of ben je er al uit wat je gaat doen bij een komend kinderfeestje? Kijk dan eens op hurenbijdaniek.nl


https://hurenbijdaniek.nl/lasergame-huren/