Rotturdam
Image default
Banen en opleidingen

Application Engineer, Dordrecht of Zaandam

Functieomschrijving ENGIE Infra & Mobility is een technologiedienstverlener die zich toelegt op het ontwerp, de bouw en het onderhoud van elektrische en regeltechnische componenten van openbare infrastructuur, zoals bruggen, sluizen, tunnels, enz. Aan diversiteit heb je als applicatie-engineer geen gebrek. Je zult uiteindelijk een groot probleem tegenkomen, dat innovatie de hoogste prioriteit heeft. Je neemt deel aan de hele levenscyclus van softwareontwikkeling (SCADA, DCS Systems); van ontwerp en programmeren tot veldtesten en debuggen. Soms is de abstracte specificatie van de klant klaar. Soms niet.

In beide gevallen dient u ervoor te zorgen dat de installatie de operatie van de klant kan voltooien; uw werkzaamheden omvatten: de functionele eisen van de klant uitleggen, tijdelijk en definitief ontwerp uitvoeren (VO- en DO-fasen), het ontwerp nauwkeurig controleren volgens het vierogenprincipe van collega-ingenieurs Neem contact op met test en commissarisHet bijwonen van projectvergaderingen Het meedenken over en uitbrengen van verbetervoorstellen industriële automatisering Fungeren als de vraagbaak SCADA binnen het projectteam en de organisatie

Functie-eisen

Minimaal een volledige HBO-opleiding (bijvoorbeeld elektrotechniek of industriële automatisering), minimaal 3 jaar werkervaring in het ontwikkelen van applicatiesoftware; bekend met SCADA- en PLS-systemen (Siemens, ABB); met 800xa, Sattline en de ontwerpkennis van andere bedrijven; XP / Wizcon virtualisatiekennis, bekend met TDM-werk, aanpassen Win CC-OA, communiceren met Linux-omgeving.

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening cruciaal is. Je maakt ook deel uit van het wereldwijde ENGIE-bedrijf, een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld; we focussen niet alleen op persoonlijke groei, maar bieden ook hoge salarissen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw locatie zijn dit laptops, telefoons en huurauto’s. Er zijn ook goede pensioenregelingen, collectieve ziektekostenverzekeringen en kortingen voor werknemers als ze op pad gaan en producten kopen. Wist je dat je bij een arbeidscontract van 40 uur per week tot 38 dagen per jaar kunt rusten? Op deze manier kunt u uw werk en privéleven beter combineren.

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot ; Bij ENGIE Infra & Mobility werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering. Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons

https://www.vindazo.nl/keywords/test-engineer.html