Rotturdam
Image default
Aanbiedingen

Bescherm uw slot tegen kloppen

De populaire lockpick-methode, slot “kloppen” is al vaak gebruikt geweest in verschillende woningen in Nederland.. Inbrekers gebruiken een “slagsleutel”, of blanke sleutel om het slot open te kloppen zodat ze uw woning kunnen betreden. Deze methode werkt niet bij elke deur maar ze wordt wel vaak gebruikt bij inbraken zegt specialist Locksecure.nl

Het kloppen gebeurt door de blanke sleutel half in het slot te steken. Ze gebruiken een hamer of steen om te kloppen zodat de sleutel draait. Het slaan zorgt ervoor dat de sleutel de pinnen in het slot beweegt en de sleutel het slot verder kan draaien.

Deuren met oude cilindersloten zijn kwetsbaar voor deze methode. Oude sloten zijn niet echt betrouwbaar en bieden niet heel veel beveiliging. Toch blijven veel mensen oude sloten gebruiken.

De beste remedie voor uw beveiligingsproblemen is contact opnemen met een gecertificeerde slotenmaker. Slotenmakers zijn dé personen om vragen aan te stellen over sloten en zij kunnen u vertellen welke modellen ze aanbieden voor uw woning. Ze kunnen ook de sloten installeren zodat u zeker bent dat ze goed geïnstalleerd zijn. Slotenmakers hebben heel wat sloten waaruit u kan kiezen. Slotenmakers hebben ook elektronische systemen om binnen te geraken als een gewone sleutel niet werkt. 

Slot kloppen heeft al veel problemen veroorzaakt inzake de beveiliging van huizen, maar er zijn nog manieren om ergens in te breken. Soms delen we sleutels met werknemers of buren voor noodgevallen. Klinkt goed in theorie, maar u kunt nooit controleren hoeveel kopieën uw vrienden van uw sleutels kunnen maken. Om dit te vermijden gebruikt u best niet-dupliceerbare sleutels. Op deze manier kan de sleutel niet nagemaakt worden. Alleen een slotenmaker kan dit voor u doen. De installatie van nieuwe sloten verbetert ook de beveiliging van uw woning. Als uw huidig systeem oud is, vervang de sloten dan onmiddellijk.

Bel naar de dichtstbijzijnde slotenmaker in Rotterdam http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam/om zijn opties te bekijken.

Voor meer info : bezoek de website