Rotturdam
Image default
Winkelen

De 5 leukste tips voor oud en nieuw in Rotterdam

In een stad als Rotterdam is er op oud en nieuw uiteraard genoeg te beleven. Soms zijn de hoeveelheid mogelijkheden zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ben jij nog op zoek naar leuke plannen voor oud en nieuw in Rotterdam? Dan geven we je graag 5 tips voor een onvergetelijke avond. Is het voor jou een traditie om vuurwerk af te steken op oudejaarsavond? Zorg dan ook dat je op tijd een bestelling plaatst bij een vuurwerkwinkel in Rotterdam om te garanderen dat jij knallend het nieuwe jaar in gaat.

1. Geniet van de grote vuurwerkshow

De gemeente Rotterdam organiseert ieder jaar een grote vuurwerkshow. Zo kan de hele stad genieten van een veilige en vooral grote vuurwerkshow. Deze vuurwerkshow is op verschillende plekken te zien. Wil je garanderen dat je een mooi uitzicht hebt? Zorg dan dat je op tijd in de buurt van de Erasmusbrug of de Maas bent. Hier worden de shows namelijk afgestoken.

2. Ga naar een leuk evenement

In een stad als Rotterdam is er altijd wel een feestje aan de gang. Oudejaarsavond is hier zeker geen uitzondering op. Lokale bars, clubs en restaurants organiseren op deze avond privé feestjes waar je een vooraf een ticket voor kan kopen. Ideaal voor wanneer je lekker een avond met vrienden wilt dansen of juist lekker buitenshuis wilt tafelen.

3. Spendeer de avond bij verschillende cafés

Gelukkig hoef je niet per se voorafgaand aan oud en nieuw tickets te kopen voor wanneer je plannen buitenshuis wilt maken. Er worden op verschillende pleinen door de stad concerten gegeven met live muziek en vaak ook met een georganiseerde vuurwerkshow. Deze plekken zijn openbaar en zijn vaak voorzien van een bar waar je drankjes kan bestellen. Je kunt er dus voor kiezen om lekker een avond door de stad te slenteren en verschillende pleinen te bezoeken.

4. Een culinaire avond met vrienden en familie

Heb je genoeg van al het koude weer en de regen en ben je toe aan een knusse avond? Overweeg dan om een culinaire avond in te plannen. Dit kan je uiteraard bij een van jouw favoriete restaurants doen of gezellig bij iemand thuis.

5. Een eigen vuurwerkshow

Voor veel van ons is het een echte traditie om zelf vuurwerk af te steken. Wil jij deze traditie in ere houden? Haal dan eigen vuurwerk in huis en geniet zelf van een mooie vuurwerkshow. Er zijn verschillende erkende verkooppunten waar je online vuurwerk kan bestellen en ophalen op de fysieke locatie. Ga bijvoorbeeld eens naar de website van Vuurwerkland.