Rotturdam
Image default
Beauty en verzorging

De meest hippe haarstijlen en haarkleuren van het moment!

Bent u op zoek naar een kapper bij wie u de meest uiteenlopende kapsels kan laten knippen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak bij de beste kapper in Laren! Bij de kapper in Laren kunt u allerlei kapsels laten knippen. Wij zetten de meest gevraagde haarstijlen en de meest gevraagde haarkleuren op het moment voor u op een rijtje.

Haarstijlen

Allereerst kun u gaan voor ‘de lob’. Dit kapsel kenmerkt zich door een krul in de onderkant van het haar en de rest van het haar losjes naar beneden. Deze krul wordt bij de kapper in Laren vaak gedaan door middel van een krultang zonder klem om zo niet dat strakke effect te creëren maar net iets losser. Als tweede kennen we natuurlijk allemaal de pony, oftewel de curtain fringe. Dit is een soort langere pony in je gezicht, de naam zegt het al, net als een gordijntje. Een andere haarstijl die bij de kapper in Laren vaak wordt gevraagd is dat het haar in één lengte wordt geknipt. Weg met die laagjes. Om een volle bos te creëren is dit een perfecte oplossing. Een andere haarstijl die vaak wordt gevraagd is ‘de scrunchie’. Hierbij dragen vrouwen hun haar in een midden scheiding met een staartje in de onderkant van het haar. Vaak wordt deze look afgesloten met twee haarlokken aan de voorkant van het haar los van de staart.

Haarkleuren

Naast bepaalde haarstijlen worden ook sommige kleuren weer helemaal populair in de haarwereld. Zo worden warme kleuren weer helemaal in. Denk bijvoorbeeld aan rosé brown, of ‘a touch of pink’. Daarnaast wordt veel gevraagd naar ‘ash’ tinten. Dit zijn ook wel koelblonde tinten. Deze kleuren kwamen vooral een paar jaar geleden helemaal in, maar ze zijn nog steeds niet uit het straatbeeld verdwenen. Andere blonde tinten die erg in de mode zijn op het moment zijn ‘sand blonde’ en ‘gold blonde’. De laatste tint zie je terug bij veel celebs, denk bijvoorbeeld aan Romee Strijd.