Rotturdam
Image default
Telefonie

Goedkope iPhone hoesjes

Afgelopen zaterdag stond ik op de markt om goedkope iPhone hoesjes te verkopen. Normaal gesproken sta ik nooit op de markt, maar om een vriend uit de brand te helpen heb ik hem afgelopen week maar een keer geholpen.

iPhone hoesjes verkopen op de markt

Afgelopen zaterdag ben ik dus de hele dag bezig geweest met het verkopen van iPhone hoesjes. De werkzaamheden op de markt beginnen natuurlijk erg vroeg, vandaar dat mijn werker ook al om 5 uur ging. Nadat ik eerst rustig had ontbeten werd het tijd om naar de locatie van de markt toe te gaan. Daar aangekomen moesten we natuurlijk eerst het kraampje opbouwen en alle producten installeren. Om half 7 hadden we al de eerste klanten, terwijl we toen nog niet helemaal klaar waren met opbouwen. Rond 7 uur begon het al een stuk drukker te worden, gelukkig waren we toen al wel klaar met opbouwen.

Geslaagde dag

Als ik aan een markt denk, dan denk ik niet direct aan een kraampje met iPhone hoesjes. Echter liep de verkoop tot mijn grote verbazing erg goed. We verkochten hoesjes voor vijf, tien en vijftien euro. Niet verrassend dat de hoesjes van vijf euro het snelst gingen, maar toch liep de verkoop van de hoesjes van tien en vijftien euro ook vrij goed. Aan het eind van de dag hadden we meer dan 100 hoesjes verkocht, het was dan ook wel een geslaagde dag te noemen.

Bijverdienen

Het kraampje waar ik de hoesjes voor moest verkopen was van de webshop www.iphonehoesjes.nl. De eigenaar zat te vertellen dat ze één keer paar maand een kraampje huren op de markt, omdat het zo goed loopt. Gemiddeld halen ze ongeveer 1000 euro op tijdens een dagje op de markt, dat is aanzienlijk meer dan een gemiddelde dag van de webshop. Het is dus wel een lucratieve business om maandelijks een kraampje te huren voor de verkoop van die hoesjes, dat merkte in namelijk aan het eind van de dag ook in mijn portemonnee. Ik kan wel zeggen dat ik een aardig zakcentje heb verdiend aan zo’n dagje op de markt.

Voor meer info : bezoek de website