Rotturdam
Image default
Verenigingen

Huur een taxibus, reis ontspannen

 Huur een taxibusje, reis ontspannen

Jij en een groep vrienden of familie moeten ergens heen. Een taxi van Almere naar Schiphol. Je ziet het al voor je: rennen voor de trein, staan in een gammele coupé, vertragingen, gedoe. Of wellicht moet je denken aan een volgepropte auto, dure parkeerkosten, opgepropt bij elkaar op schoot zitten, en wie wordt dan de BOB? Laat al deze problemen helemaal los en huur een taxibusje! Met al je spullen en al je vrienden of familieleden in hetzelfde voertuig, dat móet wel een fijne reis worden.

Geen tijdstress meer met een taxibus

Het is heerlijk om je geen zorgen te hoeven maken over de tijd. Wil je tot laat op stap met een groep vrienden? Of wil je juist vroeg in de ochtend naar bijvoorbeeld het vliegveld? Treinen en bussen zijn beperkt, een taxibusje rijdt altijd! Jij bepaalt het uur en de locatie, en het wordt voor je geregeld. Al je spullen kan je kwijt in het ruime busje, en er kunnen tot wel 14 mensen mee. Zelfs lastminute vervoer is geen probleem, er is in elke stad altijd wel een taxibusje bereid om je op te komen halen. Vaak staan ze gewoon op je te wachten bij het station.

Veilig onderweg met een taxibus

Natuurlijk weet je zeker dat je spullen veilig zijn in je zelf gehuurde vervoersmiddel. Alle tassen staan keurig in de achterbak op je te wachten, maak je geen zorgen. Val je even in slaap tijdens de rit? Geen probleem! Je bent van alle gemakken voorzien. De chauffeur zorgt ervoor dat jij komt waar je heen wil, plannen en rennen en op je spullen letten is verleden tijd.

Voor iedereen vervoer

Een taxibus kan iedereen huren. Misschien ben je niet zo goed te been en wil je er een dagje op uit. De chauffeur zal, wanneer u dat vraagt, extra rustig rijden. Instappen en uitstappen doe je op je eigen tempo. Misschien heb je geen tijd om de kinderen naar school te brengen, en zitten andere ouders met hetzelfde probleem. Laat ze dan veilig bij de voordeur ophalen en op het schoolplein afzetten. De spullen kunnen mee, en je maakt je nergens meer zorgen over!

Voor meer info : bezoek de website