Rotturdam
Image default
Aanbiedingen

Nieuw stalen hekwerk nodig? Arfman is dé specialist!

Ben jij op zoek naar een omheining, maar wil je wat anders dan een standaard houten hekwerk? Dan kan een stalen omheining misschien wat voor jou zijn. Stalen hekwerken functioneren goed voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven, voetbalveldjes of sporen. Naast Stalen hekwerken vind je bij Arfman ook veel andere soorten omheiningen. Wij vertellen je daar graag meer over!

 

Het spoorgerelateerde hekwerk

Bij Arfman vind je een spoorgerelateerd hekwerk. Dit hekwerk is ervoor bedoeld mensen weg te houden. Dit hekwerk voldoet daarnaast ook aan alle eisen van ProRail. Alle spoorgerelateerde hekwerken van zoals bijvoorbeeld staalmathekwerk langs baanvakken, zwart spijlenhekwerk op perrons, verzinkt spijlenhekwerk rondom overwegen, rode dubbele buisleuningen langs hellingbanen en trappen, geleide hekwerk bij relaiskasten zijn geproduceerd volgens de ProRail richtlijnen.

 

Stalen poorten

Een stalen hekwerk kenmerkt zich door de robuuste en industriële look. Ze zijn uitermate geschikt om een terreinafscheiding te markeren. Voor zowel particulier, maar ook voor bedrijventerreinen. Je kunt ervoor kiezen om schuifpoorten of draaipoorten aan de omheining toe te voegen om het helemaal af te maken. Als het gaat over de hoogte van een stalen poort, kan deze variëren van 1 tot 2,5 meter. De vrije doorgang kan variëren van 1 tot wel 9 meter. Je kunt er ook voor kiezen om een draaipoort te plaatsen. Deze zijn leverbaar in enkele en dubbele varianten. 

 

Paneel hekwerk

Een paneelhekwerk zie je vaak terug bij speeltuinen, voetbalveldjes en pleintjes. Deze dienen dan als speelplaats afscheiding of als ballenvanger. Het paneel hekwerk bestaat uit een stalen kokerprofiel. Daarnaast is dit hekwerk voorzien van een kunststof afdekkap met groen gecoate stalen elementen en RVS bevestigingsklemmen. Het is moeilijk om over dit hek heen te klimmen door de smalle maaswijdte en vlakke afwerking. Een spijlenhekwerk is duurzaam, onderhoudsarm, vandalismebestendig, maar bovenal functioneel.

 

Arfman

Voor een stalen hekwerk ben je bij Arfman helemaal aan het juiste adres. Van tuinafscheidingen tot bedrijventerreinen afscheiden. Voor vragen of advies op maat kun je contact opnemen met de specialisten van Arfman. Zij denken graag met je mee.

 

https://www.arfman.nl/