Rotturdam
Image default
Winkelen

STAINLESS STEEL SIERADEN

Sieraden zijn de perfecte accessoire om jouw outfit compleet te maken. Wat belangrijk is aan sieraden is dat ze lang mooi blijven. Daarom heeft Sacha stainless steel sieraden in de collectie. Dit betekend dat jij met je favoriete sieraden kan douchen terwijl ze nog een lange tijd mooi blijven! Geniet lang van jou favoriete stainless steel sieraden van Sacha!

Stainless steel Sacha

Een subtiele look met een goudkleurige platte ketting voor de finishing touch aan jouw outfit. Een elegante zwarte jurk met een open hals gecombineerd met de goudkleurige ketting en een paar gouden haksandalen van Sacha, de perfecte outfit toch!

De goudkleurige kettingen zijn er ook in drielaags- of in schakelkettingen. Genoeg keus voor jou dus. Combineer jouw goudkleurige ketting met bijpassende oorringen met madeliefjes en your ready to go. Toch niet echt een liefhebber van goudkleurige sieraden? Sacha heeft ook prachtige zilverkleurige stainless steel sieraden in de collectie! Een dubbele schakelarmband gecombineerd met gedraaide oorringen maken jouw look compleet.

Met sieraden zit je altijd goed bij Sacha. Combineer jouw Sacha shoes met een mooie sieraad en shine like the sun! Maar waarom stainless steel sieraden van Sacha behalve dat ze fabulous zijn? Wij leggen het graag aan je uit.

Stainless steel

Stainless steel wordt ook wel roestvrij staal genoemd. Dit is dé trend voor sieraden en is natuurlijk super handig. Maar waarom? Om stainless steel sieraden zit een klein laagje chroom. Dit laagje zorgt ervoor dat roest in een bepaalde maten wordt tegengehouden. Hierdoor gaan je sieraden dus een stuk langer mee! Hiernaast is nog een groot voordeel aan stainless steel sieraden de 100% allergievrije en voor 100% recyclebare materialen. Let hiernaast er wel goed op dat chemische chlorides het chroom laagje kunnen beschadigen. Beperk daarom het contact met water zoveel mogelijk.

 Het verzorgen van jouw stainless steel sieraden

Wil jij extra lang plezier hebben van jouw stainless steel Sacha sieraden? Maak ze schoon met lauw water en een sopje zonder chloor. Laat de sieraden uitweken op een droge handdoek en dep zachtjes droog met een doekje. Wil je ze extra laten glimmen? Smeer baby olie op je stainless steel sieraden en ze zijn weer ready to shine!