Rotturdam
Image default
Gezondheid

Wat gebeurt er met je lichaam tijdens een massage?

Tijdens een massage gebeurt er veel met uw lichaam. De spieren worden gemasseerd, zodat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de spier terug gaat naar zijn oorspronkelijke spanning. Daarnaast wordt het lichaam gestimuleerd om los te laten. Yules Masseert Rotterdam is gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken die ervoor zorgen dat uw lichaam optimaal ontspant! Maak een afspraak en geniet van de vele verschillende massages die zij bieden. Hieronder leest u meer over de effecten van massages op het lichaam. 

De effecten van een massage

Wanneer de spieren worden gemasseerd, wordt het metabolisme van het lichaam gestimuleerd. Deze stimulatie zorgt ervoor dat de spiercellen uitzetten en samentrekken op een manier die leidt tot een grotere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. De verhoogde bloedstroom helpt ook bij het wegspoelen van gifstoffen, versnelt het genezingsproces en vermindert de pijn.

Verschillende massagetechnieken kunnen uw lichaam ook helpen ontspannen door het serotonineniveau te verhogen, wat een natuurlijke stemmingsverbeteraar is. Bovendien verminderen massages het niveau van stresshormonen, waardoor u zich rustiger en meer uitgerust voelt na een massagesessie. Massagetechnieken kunnen ook worden gebruikt om specifieke gebieden van het lichaam aan te pakken met diepe weefsel- of triggerpointtherapie, wat helpt om pijn en spanning van gespannen spieren te verlichten.

Welke massages hebben welk effect?

Verschillende massagetechnieken hebben verschillende effecten op het lichaam. Zweedse massage, bijvoorbeeld, is een populaire keuze vanwege de combinatie van lange strijkingen en knedingen die stress helpt verminderen, gespannen spieren ontspant en de bloedsomloop verbetert. Diepe weefselmassage werkt dieper in het spierweefsel en helpt chronische pijn, spanning en blessures te verlichten. Triggerpointtherapie richt zich op gespannen plekken in de spieren die pijn en ongemak veroorzaken als erop wordt gedrukt. Het kan helpen de pijn te verlichten van chronisch gespannen delen van het lichaam. 

Yules Massage Rotterdam heeft experts in elk type massagetechniek, zodat u kunt vinden wat het beste bij uw behoeften past! Bezoek hun website om vandaag nog een afspraak te maken en ervaar alle geweldige voordelen die massages bieden.