Rotturdam
Image default
Wijn

Wijnglazen cadeau geven bij een nieuwe woning

Wijnglazen kunnen een leuke cadeautip zijn als iemand een nieuwe woning krijgt. Bij een nieuwe woning is het stiekem wel heel erg leuk om ook meteen een nieuw interieur uit te zoeken. Misschien ga je hierbij wel een hele andere richting op. Je gaat bijvoorbeeld op zoek naar een industrieel interieur of juist een interieur waarbij je klassieke elementen een nieuw leven in blaast. Misschien past bij dit nieuwe interieur je huidige servies niet meer. Dan is er niets leuker om nieuwe wijnglazen cadeau te krijgen.

Wijnglazen voor de echte wijnkenner

Echte wijnkenners weten natuurlijk dat een wijnglas bepalend kan zijn voor de wijn. Ze weten dat het glaswerk een enorme rol kan spelen in de ontwikkeling van de wijn. Is jouw vriend(in) zo’n echte wijnkenner? Dan is het extra leuk om ze een mooi wijnglas te geven. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een chique merk zoals RCR Crystalleria Italiana om de wijn te verbeteren. Dit merk heeft prachtige wijnglazen waarin de wijn echt tot z’n recht komt. In een shop gespecialiseerd in wijnglazen kan je hier gegarandeerd voor slagen.

Glas laten matchen bij het interieur

Heb je een beetje een idee wat voor een soort interieur de woning heeft? Dan kan je hierop het glas aanpassen. Bij wijnglazen kan je eigenlijk twee kanten op. Je kan kiezen voor klassiek (vintage) of je kan juist voor strak en modern. Er zijn ook nog glazen met speelse vormen en rondingen. Dit soort glazen zijn absoluut een lust voor het oog om naar te kijken. Als je een idee hebt van het interieur, dan kan je hier het glas bij laten matchen.

Vraag om advies van een wijnkenner

Heb je zelf echt geen verstand van wijn of glaswerk? Dan kan je in de Rode Wijnglazen Shop altijd terecht voor een gepast advies. Wij helpen je heel graag om je te informeren over de mogelijkheden met het glaswerk. We laten je graag zien welke opties er allemaal zijn en we zorgen voor een passend wijnglas. Is het cadeau toch niet goed? Dan kan je het uiteraard altijd bij ons ruilen en je geld terug krijgen.

Voor meer info : bezoek de website