Rotturdam
Image default
Bedrijven

Persoonlijk grafstenen en grafmonumenten in Rotterdam

De dood, de eindigheid van het leven, is één van de weinige dingen waarvan we zeker weten dat we er vroeg of laat mee te maken krijgen. Het overlijden van dierbare familie, je beste vriend of vriendin, je geliefde, je kind. Je verliest iemand van wie je hield, iemand die je niet helemaal los wilt laten. Je hebt behoefte aan een plek waar je het gevoel hebt dat je toch nog even bij de overledene kan zijn. Hoe fijn is het dan om een graf te kunnen bezoeken dat uitstraalt wie die persoon was. Een plek waar je even het gevoel hebt dat je dichtbij de gene bent, die je bent verloren. Een mooie, persoonlijke grafsteen of grafmonument kan u steunen in uw verdriet. Uw troost bieden, een fijne plek creëren waar u in alle rust kunt rouwen, waar u in gedachten even samen kan zijn met degene van wie u zoveel hield. Bent u op zoek naar een grafsteen of grafmonument in Rotterdam? Lees dan verder.

Een veelzijdige collectie grafstenen en grafmonumenten

Onze veelzijdige collectie grafstenen en grafmonumenten biedt iedereen de mogelijkheid ter herdenking iets uit te zoeken dat past bij de persoon die overleden is. Een steen of monument, die het graf anders en persoonlijk maakt, waardoor u voelt dat uw dierbare toch dichtbij is. Zo hebben wij een ruime keuze aan grafstenen, die gemaakt kunnen worden van materialen als glas, RVS, natuursteen, brons, graniet, cortenstaal, marmer of een combinatie daarvan. In deze materialen kunnen persoonlijke zaken als een gedicht of schilderij of een afbeelding van de overledene verwerkt worden, maar ook een kunstwerk of een object behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de persoonlijkheid van de overledene. Ook hebben we een groot assortiment steensoorten.

Specifieke wensen

Wij vervaardigen en leveren ook grafstenen- en monumenten die aan specifieke wensen van mensen voldoen. Zoals bijvoorbeeld een Islamistische grafsteen met Arabische tekst of een Chinees grafmonument, waarbij we de belangrijke tradities in acht nemen.
Een kindergraf kunnen wij maken in alle denkbare vormen, kleuren en materialen, zodat dit heel persoonlijk wordt. Daarnaast kunnen we ook realistische handgemaakte sculpturen voor u vervaardigen en andere unieke 3D herinneringen. Wij denken hierin graag met u mee en zijn er trots op als wij iets moois, persoonlijks voor u kunnen realiseren. Ook als dit niet in uw budget past, is het belangrijk dat een dierbare een zichtbare plek krijgt op een begraafplaats. Vanaf € 495,– kunt u al bij ons terecht.

Persoonlijk advies

Wij denken heel graag met u mee om voor uw dierbare een grafsteen of grafmonument te realiseren. Ook als u specifieke wensen kunt u bij ons terecht. U kunt u oriënteren op de vele mogelijkheden op onze website https://www.andersgedenkmonumenten.nl/. Daar vindt u meer informatie en ontdekt u ons veelzijdige aanbod grafstenen en grafmonumenten voor Rotterdamse begraafplaatsen.

https://www.andersgedenkmonumenten.nl/grafstenen-rotterdam