Rotturdam
Image default
Aanbiedingen

Zorg voor een veilige woning met een Ajax Alarmsysteem

Alarmsystemen van hoge kwaliteit

Ajax heeft alarmsystemen die geavanceerd zijn en de woning of pand op de beste manieren beschermen tegen inbraak en onbevoegden. Er zijn diverse modules die je bij elkaar kunt komen. In onze winkel zul je een ruim aanbod vinden aan alarmen en inbraakbeveiliging zoals camera’s. Binnenin plaats je sensoren die sterk gevoelig zijn voor aanraking en beweging. Glassensoren kunnen al een vingertikje detecteren. Als een alarm afgaat zal de inbreker in de meeste gevallen snel het pand verlaten. De alarmsystemen kunnen direct een melding aan de politie doorgeven. Met de startkit heb je een hub die de modules draadloos met elkaar verbind. Het alarmsysteem kan tot 2000 meter draadloos reiken. Verder krijg je direct alle informatie en meldingen op je smartphone app.

Alarmsystemen met extra beveiligng

De bedieningspanelen zijn voorzien van codes. Het touch paneel is handig in gebruik en makkelijk intuïtief te bedienen. Een simkaart is het enige onderdeel welke apart bijbesteld moet worden. Verder is het systeem compleet met alle onderdelen voor de montage, handleiding, batterijen en overige benodigdheden. Alle communicatie is versleuteld en beschermd tegen hacks en sabotage door inbrekers. Valse alarmen zijn ook verleden tijd. Het systeem gaat alleen af als er realistisch gevaar dreigt. Ook is de hub van het systeem tegen storingen beveiligd en bevat een backup batterij. Je krijgt direct een melding bij storingen. Een alarmsysteem van Ajax heeft ook alle support die je nodig hebt. Met een duidelijke handleidingen en video’s op de ondersteuningspagina krijg je alle informatie over de installatie en werking van onze systemen.

Diverse systemen

Het alarmsysteem is in veel soorten kleuren en maten te koop. Je kunt bijvoorbeeld voor zwart of wit gaan. Voor ramen en deuren kun je een Ajax Motionprotect Curtain gordijndetector plaatsen. Deze hebben een hoek van 6 graden. Naast andere sabotage trucs heeft deze detector een anti-mask beschermer. Het apparaat kan worden aangesloten op andere modules met een innovatief Jeweller protecol. De 2 PIR detectoren hebben een groot bereik van 10 meter in de omgeving en tot 1800 meter draadloos bereik. Ook batterijen van modules gaan tot meestal wel 4 jaar mee. Met een repeater kun je een hub uitbreiden in het bereik. Deze hub voorkomt signaalverlies op een oppervlakte van 16m2. Daarbij kun je kiezen uit onze verschillende alarm kits met complete onderdelen. Een eyebal camera kan een groot bereik waarnemen in de omgeving. Deze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De beelden van de IP camera worden aangesloten op de app. Zo kun je vanuit elke locatie je woning of bedrijfspand in de gaten houden. Draadloze onderdelen blijven up to date doordat alle gegevens continue worden bijgehouden doordat netwerk componenten steeds worden gecontroleerd. Voor een alarm kun je altijd advies vragen bij ons.

https://draadloos-alarmsysteem.com/waarom-ajax-alarm