Rotturdam
Image default
Bedrijven

Jouw talenkennis uitbreiden met gebarentaal

Veel mensen zijn gek op het ontdekken en leren van nieuwe talen, maar helaas komt gebarentaal zelden voor in het lijstje van talen die men wil leren. Dat is jammer, want ook dove mensen hebben nood aan communicatie en willen zich verstaanbaar kunnen maken. Dankzij de online cursussen kan jij ook hun taal aanleren en zo boeiende en leerrijke gesprekken voor met dove en slechthorende mensen.

Online cursussen

Een cursus gebarentaal kan je nu makkelijk online volgen met alle nodige ondersteuning en een mooi certificaat als beloning op het einde van de rit.

Studeren op jouw tempo

Gebarentaal is niet eenvoudig, het is een andere vorm van communiceren dan we gewoon zijn en dat vraagt wel enige aanpassing. Door de online cursussen kan je studeren op jouw tempo waar en wanneer je dat wil. Aan de hand van video’s, opdrachten en het oefenen van echte situaties kan je per thema de gebaren aanleren.

Online ondersteuning

Het is niet omdat cursussen online gegeven worden dat je geen nood kan hebben aan ondersteuning. Online kan je de vragen stellen waar je mee zit en het team voorziet je binnen de kortste keren van antwoord. De contactknop die beschikbaar is bij iedere les stelt eenvoudig en snel in contact met de docenten.

Certificaten

Ieder thema wordt afgesloten met een toets, die je uiteraard ook online maakt. Heb je alle thema’s doorlopen en alle toetsen met succes voltooid, dan krijg je hier in jouw profiel een certificaat van. Met het nemen van een abonnement heb je een jaar de tijd om de modules te doorlopen en het certificaat te behalen. Lukt dit niet voor jou, dan kan je jouw abonnement gewoon telkens met een jaartje verlengen tot je toch jouw certificaat behaalt.

Wil jij ook een cursus gebarentaal volgen? Kijk dan eens op de website van Onlinecursusgebarentaal.nl en bekijk de mogelijkheden en kosten. Het is goedkoper dan je verwacht.