Rotturdam
Image default
Dienstverlening

Afscheid groep 8 ideeën

Laatst gingen wij op zoek naar ideeën afscheid groep 8, voor een afscheidscadeau. En al snel vonden wij de website van Jilster. Maar hoe hebben wij hen gevonden? En wat voor een cadeau kun je daar kopen? Dat leg ik graag in dit blogje uit. En natuurlijk wat de reactie van de juf en alle kinderen was toen zij het afscheidscadeau ontvingen.

Jilster voor afscheid groep 8

Ik ben gaan zoeken naar afscheid groep 8 op het internet. Op zoek naar leuke ideeën voor een afscheidscadeau hiervoor. Maar omdat het pas de eerste keer is dat een kind van mij in groep 8 zit, heb ik daar nog helemaal geen ervaring mee. En ik had het er al met een aantal andere ouders over gehad, maar ook zij hadden hier nog geen ervaring mee. Maar vonden het wel heel leuk, zowel voor de juf als voor de kinderen, om iets te organiseren waarbij een afscheidscadeau wordt geregeld. En zij schoven mij naar voren om leuke ideeën op te doen en dat bij hen voor te leggen. Ik ben dus gaan zoeken en vond zo Jilster. Want ik zag daar een hele leuke mogelijkheid voor een origineel en persoonlijk idee! Natuurlijk kunnen er dingen geknutseld worden, maar dat is niet zo professioneel en eigenlijk ook niet origineel. Daarom vind ik het idee van Jilster echt heel erg leuk! Daar kun je namelijk je eigen tijdschrift laten maken. En dat wordt vervolgens geprint op een professionele manier en van hoge kwaliteit. Ik heb dat idee voorgelegd bij andere ouders en zij waren er direct hartstikke positief over.

Samenstellen van het tijdschrift

We zijn dan ook begonnen met het samenstellen van het tijdschrift. Te beginnen met de teksten natuurlijk. Die zijn geschreven door bijna alle leerlingen die voor hen onvergetelijke momenten op papier hebben gezet. Of dat dat nu uit groep 8 is, van dit schooljaar dus, of van afgelopen andere jaren. Er staat van alles en nog wat!

Voor meer info : bezoek de website