Rotturdam
Image default
Dienstverlening

Dakdekker nodig? Het ervaren dakdekkersbedrijf Kewodak staat voor u klaar

U zoekt een dakdekker in Rotterdam welke veel ervaring heeft in het vervangen of repareren van platte dakbedekking? Dan is dakdekkersbedrijf Kewodak het juiste dakdekkersbedrijf voor u. Want veel ervaring is bij de dakdekkers van Kewodak ook echt veel ervaring. Het bedrijf is in 1984 opgericht. Dit werd gedaan door Cees Keijzer en Jacques Wolswijk. Dakdekkersbedrijf Kewodak bestaat dus al bijna 40 jaar! In 2012 is het dakdekkersbedrijf overgenomen door Frank Keijzer, de zoon van Cees Keijzer. Frank is letterlijk opgegroeid in dit fijne familiebedrijf. Hij runt het bedrijf dan ook met veel passie en liefde. Dakdekkersbedrijf Kewodak staat garant voor duurzaamheid, continuïteit, innovatie en vakmanschap. Er worden voornamelijk klussen uitgevoerd voor bedrijven, woningcorporaties, scholen, VvE’s, gemeenten en instellingen. Maar ook als particulier met een eigen woning kunt u bij Kewodak terecht.  

Nieuwste en meest innovatieve concepten

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden wat betreft dakbedekking. Zo kunt u onder andere kiezen voor een groen dak, wit dak, luchtzuiverend dak, waterbufferend dak, geïsoleerd dak, herbruikbaar dak, dak met zonnepanelen en een brandveilig dak. Kewodak maakt voor elk type dakbedekking gebruik van de meest innovatieve en nieuwste concepten. Het personeel dat werkzaam is bij dakdekkersbedrijf Kewodak bestaat uitsluitend uit vakmensen die goed geschoold zijn via een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Naast gecertificeerde vakmensen is Kewodak in het bezit van het KOMO- en VCA- procescertificaat. Ook is Kewodak erkend door kwaliteitskeurmerk Dakmerk en is het bedrijf aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak.

Gevestigd in Alphen aan den Rijn

Dakdekkersbedrijf Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Het werkgebied is groot en beslaat onder andere Zuid-Holland, Noord-Holland, de Randstad, ’t Groene Hart en Utrecht. Dus niet alleen in Rotterdam maar ook voor een dakdekker in Gouda, Amsterdam, Noordwijk, Waddinxveen en vele andere plaatsen kunt u bij Kewodak aankloppen.

Dakdekkersbedrijf Kewodak gaat graag een lange termijn relatie met u aan. Half werk wordt niet aan gedaan, er wordt gebouwd aan een mooie samenwerking en fijne toekomst met elkaar. Kewodak blijft voor u klaar staan, zodat u altijd verzekerd bent van een gezond dak boven uw hoofd.

https://www.kewodak.nl/