Rotturdam
Image default
Dienstverlening

Alleen bij slotenmaker Delft binnen 25 minuten geholpen!

Slotenmaker Delft is een slotenmakersbedrijf waarbij je sloten kan laten vervangen of repareren, deuren open te maken als je de sleutels binnen bent vergeten, het huis beveiligen met camera’s of extra veilige sloten, autodeuren openen, sleutels namaken. Eigenlijk zijn ze erg breed vervaardigd. Er zijn veel noodgevallen waarbij je het liefst zo snel mogelijk hulp hebt. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van sloten na een inbraak of het dicht laten vallen van de deur terwijl de sleutels nog binnen liggen. Bij slotenmakersbedrijf Exacto uit Delft kan je terecht voor een snelle service. Voor bewoners van Delft zijn ze binnen 25 minuten aanwezig. 

Wat zijn de kosten van de diensten?

Er zijn verschillende prijzen, maar een ding is zeker, het zijn altijd eerlijke prijzen. Hieronder zet ik een aantal prijzen van diensten onder elkaar:

  • Dichtgevallen deur 65 euro

  • Op Slot Gedraaid deur 90 euro

  • Cilinderslot vervangen 45 euro

  • Insteekslot vervangen 50 euro

  • Penslot vervangen 60 euro

  • Auto openen 70-90 euro

Het openen van sloten is maatwerk omdat ieder slot anders is kunnen de prijzen afwijken van elkaar en verschillen van elkaar of van de bovengenoemde prijzen. De prijzen worden altijd van te voren afgesproken zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en je altijd weet waar je aan toe bent. 

Wanneer sloten vervangen?

Het is belangrijk dat je altijd veilig in huis kan zijn en altijd veilig het huis kan verlaten en dat doe je door het toepassen van goede en veilige sloten op de deuren en ramen. Bij oudere woningen kan het soms zo zijn dat de sloten zo oud zijn dat deze makkelijk op te breken zijn. Dat maakt het voor inbrekers natuurlijk erg makkelijk om binnen te komen. Weet je dat je huis ouder is? Laat dan altijd de sloten nakijken en als dit nodig is vervangen.