Rotturdam
Image default
Hobby en vrije tijd

De waterpijp voor onderweg

Veel activiteiten worden van te voren gepland. Je kan met je vrienden wat leuks doen op heel veel verschillende plekken. Je kan een dagje naar het strand gaan, lekker in een park zitten in een grote stad of lekker bij iemand thuis in de tuin. Dit zijn enkel nog maar de openbare plekken waar je kan zitten. De reden dat ik de openbare plekken noem is omdat het ik je een handige tip wil geven wat je kan doen tijdens leuke activiteiten op deze openbare plekken. Mijn tip is om de waterpijp te roken.

 

Misschien is dit niet het antwoord dat je had verwacht, maar dat maakt het waarschijnlijk zo leuk. Je hebt het waarschijnlijk nog nooit eerder gedaan en het kan dus zijn dat je iets vergeet. Daarom heb ik hierbij een check list gemaakt zodat jij niks vergeet als je met vrienden de waterpijp gaat roken.

 

  1. Als eerst het onderdeel wat het meest voor de hand ligt, maar de waterpijp zelf kan je natuurlijk niet vergeten. Hoewel iedere waterpijp prima te vervoeren is, is het makkelijker om een kleine waterpijp te vervoeren. Zorg ervoor dat je geen onderdelen van de waterpijp vergeet. Denk aan de waterpijp slang, het vaasje en het mondstukje. Een waterpijp slang kopen van te voren zorgt ervoor dat jij genoeg capaciteit hebt om jezelf en je vrienden te voorzien van de pijp.
  2. Wat misschien wel het meest vervelend is om te vergeten is een aansteker. Ben je er eindelijk klaar voor, heb je geen vuur! Zorg ervoor dat je er een paar mee neemt.
  3. Neem vloeistof mee voor in de vaas. Je kan een waterpijp natuurlijk niet roken zonder water of andere vloeistof natuurlijk.
  4. Zorg ervoor dat je voorzien bent van genoeg waterpijp tabak. Het is misschien wel het lekkerst om verschillende smaakjes mee te nemen voor variatie.

 

Voor meer info : bezoek de website