Rotturdam
Image default
Gezondheid

Klaar voor de zomer?

Je merkt het alweer als je buiten loopt, het is veel kouder dan het een aantal maanden geleden was en de dagen zijn ook zo heel erg kort geworden. De meesten van ons kijken alweer reikhalzend uit naar de warme zon in de langzaam naderende zomermaanden. Je wilt in deze maanden uiteraard zo goed mogelijk voor de dag komen. Wanneer jij op het strand staat wil je dit met een zo strak en getraind mogelijk lichaam doen. Er moet natuurlijk wel het nodige gebeuren voordat je dat hebt bereikt. Deze wintermaanden zijn ideaal om aan de slag te gaan met je lichaam. We geven je graag wat tips om je ‘summer ready’ te worden.

 

Het is echt van groot belang dat je heel goed op je voeding gaat letten. Het is niet dat ik je ga vertellen om jezelf nooit meer te trakteren op wat lekkers, nee dat absoluut niet. Het is wel van belang dat je wat bewuster omgaat met je eten. Natuurlijk kun je jezelf af en toe trakteren op een vette hap, doe het alleen niet te regelmatig. De meesten onder ons eten standaard, ontbijt, lunch en avondeten. Wanneer je dit op die manier aanhoudt ga je vaak tussendoor nog even wat snacken en een erg grote lunch eten. Wat ik zelf doe en daarnaast ook iedereen aanraad is om zoveel mogelijk gespreid over de dag te eten. Eet bijvoorbeeld elke twee tot drie uur wat. Je kunt hierbij denken aan boterhammen, crackers en fruit. Je maag is op deze manier constant voldoende gevuld en zal daardoor niet om grotere porties gaan vragen. Zo ben je de hele dag door energiek en zal je geen dip hebben nadat je bijvoorbeeld een grote lunch hebt gegeten.

 

Sporten is natuurlijk ook essentieel bij het afvallen of strak worden. Het is zeker aan te raden om in ieder geval drie tot vier keer per week goed actief bezig te zijn. Vaker is natuurlijk nog beter maar probeer in ieder geval naar twee tot drie keer per week te streven. Ik raad daarnaast ook aan om te gaan trainen met een latex waist trainer. De waist trainer zorgt ervoor dat jij een stuk effectiever zal gaan afvallen. De warmte die wordt gegenereerd door je lichaam omdat je de waist trainer draagt zal ervoor zorgen dat jij sneller afvalt dan wanneer je de waist trainer niet draagt.

 

Voor meer info : bezoek de website