Rotturdam
Image default
Management

Entrepreneur ideas 2022

Ondernemersideeën 2022

 

Grote investering Bedrijfsideeën:

1. Textiel Eenheid:

De textielindustrie draagt momenteel 2% bij aan het BBP van India en 15% aan de exportopbrengsten van het land. Het openen van een textiel unit bedrijf betekent het leveren van verschillende soorten stoffen voor de mode en kleding industrie. De winkel moet in een gebied liggen waar vraag is en de fabriek moet in een gebied liggen dat goed is verbonden.

 

2. Rijstmolen:

Rijstmolen houdt de postproductie van rijst in. de apparatuur en machines zullen helpen het kaf van de rijst te verwijderen om het eetbaar te maken. India is nog steeds de grootste exporteur van rijst ter wereld en daarom is dit een winstgevende bedrijfstak.

 

3. Bier en wijn maken:

In de laatste paar jaar was de wijnindustrie in volle groei, een 30 miljard dollar industrie voor zowel binnenlandse als internationale wijnen. Daarom is het starten van een eigen bier- en wijnbedrijf een veelzijdige mogelijkheid voor startende ondernemers.

 

4. Fabricage Fabricage Plant:

Metaalfabricage is het creëren van metalen structuren door snijden, buigen, lassen en assemblageprocessen. Het is een proces met toegevoegde waarde waarbij machines, onderdelen en structuren worden gemaakt van verschillende grondstoffen. Voor deze activiteit zijn bekwame arbeidskrachten en veel machines nodig.

 

5. Kraan en Hijs Service:

Kraan- en Hijsservice leveren de juiste hijsapparatuur en service om aan de behoeften van de klant te voldoen. Je hebt gespecialiseerde onderhoudsdiensten en reserveonderdelen nodig voor alle soorten en merken industriële kranen en takels om deze business te starten.

 

6. Transportdiensten:

Om een transportbedrijf te beginnen, moet u beslissen welk type bedrijf u van plan bent op te richten. Het type bedrijf dat u denkt op te richten, moet worden bepaald op basis van, onder andere, de behoefte en de concurrentie in het gebied waarin u besluit te werken.  U kunt een taxidienst, fietsverhuur of busdienst beginnen, afhankelijk van uw investering in het bedrijf.

 

7. Auto Parkeren Diensten:

Als u een groot leeg gebied buiten dat u kunt gebruiken voor zakelijke doeleinden kunt u beginnen met een Car Parking Services bedrijf. Het is een recent concept aangezien het aantal auto’s op de weg toeneemt.

 

8. Benzinepomp & Benzinestation:

Benzinestations bieden verschillende brandstoffen aan automobilisten met inbegrip van benzine, diesel, en LPG en CNG gas. Benzinepomp wordt beschouwd als een zeer voordelig bedrijf. Als u benzinepompen op een fatsoenlijke plaats opent, kunt u veel geld verdienen.

 

9. Huwelijkszalen:

Er vinden zo nu en dan huwelijken en evenementen plaats in India. Dit geeft aanleiding tot de vraag naar Marriage Halls. Als u een pand bezit dat kan worden omgebouwd tot een grote zaal die plaats biedt aan 800-1000 mensen, kunt u deze business starten en verhuren aan mensen die op zoek zijn naar ceremonies, bruiloften, feesten, enz.

 

10. Luxueuze Auto Diensten:

De verkoop van Luxe Auto’s is verminderd omdat ondanks de wens om dergelijke auto’s te kopen niet velen zich hen kunnen veroorloven. De vraag naar Luxe Auto Diensten is toegenomen in de markt. In deze business, moet u luxe auto’s kopen en leasen. Mensen huren luxe auto’s voor speciale gelegenheden of om het vervoer naar de luchthaven te vergemakkelijken.

 

11. Geïmporteerde Meubelwinkel:

Volgens gegevens van The Retail Owners Institute is de brutowinstmarge voor meubelwinkels in de detailhandel licht gestegen van 43,8 procent in 2014 naar 45 procent in 2018.  Voor dit bedrijf kunt u meubels importeren uit China, de VAE of andere landen. U hebt een enorm kapitaal nodig om dit bedrijf te starten.

 

12. Elektronische winkel:

We leven nu in het tijdperk van de elektronica. Elektronica zijn gebonden in zo veel verschillende aspecten van ons leven. Dus, het starten van een elektronische winkel is een winstgevende business, maar je moet informatie hebben over de producten. Het bedrag dat nodig is om in deze zaak te investeren kan variëren naargelang de producten die u aanbiedt.

 

13. Kunst- en Verzamelwinkel:

Professionele kunstenaars kunnen hun eigen kunstbedrijf beginnen. Het starten van een Kunst- en Verzamelwinkel vereist een beetje bedrijfsplanning, een heleboel marketing, en het belangrijkste, het vermogen om werk te creëren dat resoneert met mensen.

 

14. Video Conferentie en Board Room Diensten:

Nu bedrijven wereldwijder en in een sneller tempo dan ooit opereren, is er een toenemende behoefte om deelnemers op afstand samen te brengen met behulp van een verscheidenheid aan videodiensten voor conferenties, trainingen of regelmatige informatie-uitwisselingssessies zonder de noodzaak van uitgebreide reizen. U kunt zaken doen door digitale oplossingen te bieden die het gemak verhogen, de productiviteit verbeteren en bedrijven cruciale tijd en geld besparen.

 

15. Nachtclub:

Als u een nachtmens bent en van muziek en dans houdt, kunt u anderen laten grooven door een nachtclub te beginnen. De investering is groot als licentie en goede kwaliteit geluidsapparatuur nodig zijn om dit soort zaken te beginnen.

 

16. Gevogelte en Visserij:

Pluimvee en Visserij zijn nu populaire plattelandsondernemingen geworden in verschillende staten van het land. Naast eieren en kippen levert pluimvee ook mest op, die een hoge meststofwaarde heeft. Dit is een extra winst voor het bedrijf.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/