Rotturdam
Image default
Aanbiedingen

Houd je huis netjes met het speelgoed van de kinderen

Houd je huis netjes met het speelgoed van de kinderen 

Het huis netjes houden met een aantal kinderen is een lastige opgave. De kinderen spelen met het speelgoed en laten het overal slingeren. Zijn ze klaar met spelen? Dan laten ze het speelgoed gemakkelijk liggen en gaan ze verder met iets anders. Een opgeruimd huis is de droom van elke ouder. Je eigen spullen opruimen is al een hele taak, moet je nagaan dat de overige spullen van de kinderen ook nog opgeruimd moeten worden. Wij helpen jou graag bij het opgeruimd houden van jouw huis. Lees snel verder en binnenkort heeft ook jouw huishouden er spik en span uit. 

 

Niet alles tegelijk 

De kinderen zijn dol op speelgoed. Het is helemaal niet raar als je enorm veel speelgoed in huis hebt. Het is leuk om de kinderen blij te maken met ander speelgoed. Bij speelgoed is het belangrijk om variatie aan te bieden aan de kinderen. De variatie kan je verspreiden over een langere tijd. Wanneer je de kinderen al het speelgoed tegelijk geeft, dan ontstaat er een bende. Geef ze weinig speelopties, zodat de keuze beperkt is. Het speelgoed wordt dan minder snel aan de kant gegooid. Aan het einde van de dag hoef je maar een aantal dingetjes op te ruimen. Je bent in ieder geval niet elke dag in de weer om alle spullen op te ruimen. 

 

Speelkamer

Als je een aparte ruimte creëert voor de kinderen, dan zullen de overige ruimtes in de woning opgeruimd ogen. Sluit de deur van de speelkamer en laat al het speelgoed daar. Het speelgoed kan ook in deze ruimte worden opgeslagen, zodat niet alles door het huis slingert. Koop een kast en plaats daar in verschillende bakken. Door middel van Lucky Labels kan je alle bakken voorzien van een label. Hierdoor worden de bakken kenbaar gemaakt en weet je exact welk speelgoed in welke bak zit. Het speelgoed opruimen in de bakken is erg makkelijk. Je kunt de bakken ook eenvoudig meenemen als je kind een keer in een andere ruimte van de woning wil spelen. 

 

Rust in de slaapkamer

De slaapkamer is bedoeld om tot rust te komen. Het opruimen van speelgoed in de slaapkamer is waarschijnlijk belangrijker dan jij denkt. Vele kinderen op jonge leeftijd zijn erg gevoelig. Het is belangrijk om in de slaapkamer rust te creëren, zodat ze ongestoord kunnen genieten van hun nachtrust. Je kunt ervoor kiezen om helemaal geen speelgoed op de kamer te zetten. Indien je wel speelgoed op de slaapkamer zet, dan adviseren wij jou om het speelgoed in afgesloten bakken te stoppen. De kinderen krijgen zo geen prikkels en kunnen een heerlijke nachtrust tegemoet gaan. 

 

https://luckylabels.nl/