Rotturdam
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ervaringen bij de Tandarts

Tandartspraktijk Dentia

Veel mensen vinden de ervaring bij een tandarts niet prettig. Een bezoek is voor veel mensen een vervelende gebeurtenis omdat ze in het verleden vaak pijn hebben gehad tijdens een bezoek. Wij willen als tandarts in Rotterdam er voor iedereen zijn die goed voor zijn gebit wil zorgen. Wij snappen dat het niet altijd leuk is om naar de tandarts te moeten maar wij willen er voor zorgen dat dit zo goed mogelijk wordt gedaan. De focus ligt bij ons op kwalitatieve goede zorg voor het gebit die ook duurzaam is. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een klikgebit, kunstgebit of implantaten.

Rotterdam

Wij zijn gevestigd in Rotterdam aan de Beukelsdijk 159A. Wij zijn er voor iedereen en spreken vele talen. Alle specialisten bevinden zich onder een dak zodat u snel en goed geholpen kan worden. Hieronder een opsomming van alle voordelen.

Klikgebit

Voor veel mensen is het klikgebit nog onbekend terrein. Dit is echt een prachtige oplossing die veel mensen kan helpen. Het heeft het voordeel dat het stevig zit. Hierdoor voelt het veel zekerder dan een kunstgebit. Zo zult u ook merken dat het eten van maaltijden en tussendoortjes veel makkelijker gaat. Vooral bijten met de voortanden is een stuk eenvoudiger. Het vrijuit lachen en praten is er ook weer bij  zonder zorg dat het gebit losschiet. Een klikgebit is daardoor goed voor uw zelfvertrouwen. Het heeft ook wat technische voordelen die we in de praktijk heel goed uit kunnen leggen.

Zelfs als er spoed is dan helpen wij u ook graag. Tijdens een gesprek kunnen wij goed uitleggen wat wij voor u kunnen doen zodat u snel en goed geholpen kan worden aan bijvoorbeeld de kiespijn.  Alle informatie over de behandelen en de mogelijkheid tot het opnemen van contact vindt u via onze website. Tandartsrotterdam.nlDaar kunt u zelf een keuze maken of dit de tandarts is die bij u past.

Voor meer info : bezoek de website