Rotturdam
Image default
Aanbiedingen

Hoe ontspan jij echt?

Iedereen heeft zijn eigen manier om te ontspannen. Voor de een is dat een filmpje kijken, de ander een heerlijk bad nemen en weer een ander gaat tennissen. Voor mij houdt ontspannen in heerlijk genieten van een glaasje wijn uit de wijnklimaatkast, het liefst met iemand die mij dierbaar is. Ik geniet graag samen met iemand anders want delen is voor mij ook een deel van het genieten. Als ik alleen een wijntje nuttig dan pak ik er een boek bij of kijk ik een van mijn favoriete k-drama’s.

Focus op de ontspanning

Als ik dan de tijd neem om te ontspannen wil ik dat ook optimaal doen. Geen werk e-mails bekijken tussendoor en ook geen appjes versturen, daarbij moet ik zeggen dat dat ook redelijk onmogelijk is terwijl ik de ondertiteling van mijn k-drama’s moet lezen. De tip dus om echt te ontspannen zonder door je telefoon afgeleid te worden is een k-drama kijken, maar als je daar niet zo van bent kun je ook iedere andere serie of film kijken waar je ondertiteling bij moet lezen.

Kies een goede wijn

Bij ontspanning hoort voor mij ook goede wijn. Er is niks teleurstellender dan als je voor ogen hebt lekker van een wijntje te genieten, waarna blijkt dat de wijn niet lekker genoeg is. Om zeker te zijn dat de wijn wel echt goed is (en dan bedoel ik niet perse duur) kies ik voor een merk waarvan ik weet dat ik die lekker vind. Doordat ik een wijnklimaatkast heb, smaakt de wijn optimaal omdat hij koel en donker bewaard blijft. Op internet zoek ik de perfecte temperatuur voor mijn lievelingswijn op en stel ik de wijnklimaatkast op die temperatuur in. Ben jij ook een wijnliefhebber? Dan is een wijnklimaatkast echt een aanrader want het vergroot het genot van wijn.

https://www.wijnklimaatkast.nl/