Rotturdam
Image default
Auto’s en Motoren

Kom ook snel de uitstekende eendaagse autotheorie cursus van Gelijk Geslaagd volgen!

Moet jij zo langzamerhand gaan beginnen met het aanleren van de auto theorie omdat je bijna mag gaan afrijden tijdens het praktijkexamen? En voordat je mee mag doen aan het praktijkexamen dus eerst het theoriecertificaat behaald moet hebben? Of heb je al een start gemaakt met het leren van de theorie maar ben je binnen een paar bladzijdes alweer afgehaakt omdat je nou niet echt lekker door de taaie theorie heen kwam? Dan hebben wij, Gelijk Geslaagd, de perfecte oplossing voor jou! Bij ons kan je namelijk de kwalitatief uitstekende eendaagse cursus auto komen volgen. Binnen deze slechts ene dag zal je ook meteen slagen voor het CBR theorie examen!

Hoe kunnen wij jou binnen 1 dag laten slagen?

Onze theorieles zit subliem in elkaar en wordt gegeven door één van onze eigen docenten. Wij hebben onze docenten gescreend op opleiding, ervaring, humor, geduldig zijn en vriendelijkheid. Een docent die goed is opgeleid, goed is in wat hij doet en ervaring heeft is natuurlijk enorm belangrijk, maar daarnaast vinden wij het ook net zo belangrijk dat de les op een gezellige, enigszins humoristische en geduldige manier gegeven wordt. Want in een relaxte sfeer en omgeving leren werkt vele malen beter.

We nemen je mee langs alle belangrijke theorie. Met extra ondersteuning door middel van afbeeldingen en foto’s zal jij eenvoudig alle autotheorie in je opnemen. We geven je goede tips, slimme ezelsbruggetjes en fijne trucjes waardoor je nog meer ondersteund wordt in het onthouden van de meest lastige theorie.

Fijn weetje: We geven bij Gelijk Geslaagd niet alleen eendaagse theoriecursussen om de autotheorie snel bij je aan te leren. Ook eendaagse theoriecursussen om de motortheorie aan te leren behoren tot ons aanbod, zoals de eendaagse cursus motortheorie Amsterdam.

Vind jouw ideale theoriecursus

Op onze website zijn alle data van onze theoriecursussen te vinden en op welke locaties deze allemaal gegeven worden. Inschrijven is eenvoudig en kan gewoon online.

https://www.gelijkgeslaagd.com/