Rotturdam
Image default
Dienstverlening

Specialistische reiniging of algemene schoonmaak?

Elke plek of dit nu binnen of buiten is, is aantrekkelijker om te zijn wanneer het er netjes en schoon uitziet. Je bedrijf, waar je klanten en werknemers ontvangt hoort dan ook altijd schoon te zijn. Zo maak je het aantrekkelijk voor de bezoekers, klanten of werknemers om er te zijn. Het schoonhouden van je bedrijf is belangrijk en hoort altijd goed gedaan te worden. Je kunt hier een schoonmaakbedrijf voor inhuren. Je hebt in een bedrijf natuurlijk de algemene schoonmaak, zoals de tafels afnemen, het toilet schoonhouden en de keuken schoon achterlaten. Specialistische reining heeft met veel andere onderdelen in een pand te maken die je zelf niet zou kunnen uitvoeren. Bij Blinkt Facilities kun je specialisten inhuren die dit soort zaken schoon kunnen maken. 

Waarom en wanneer je een specialist nodig hebt

Als aller eerst heb je onderhoud nodig aan bijvoorbeeld een dure vloer, wanden, ramen, plafond, machines en meubels die ook weer van allemaal verschillende materialen gemaakt zijn, zoals bijvoorbeeld: Graniet, hout, kunstof, marmer, PVC, of glas. Deze vormen hebben allemaal speciale reiningen nodig eens in de zoveel tijd. Het gaat hier dan niet meteen over diepte reinigingen. 

Diepte reinigingen zijn belangrijk en moeten minimaal 1 keer per jaar gedaan worden. Bij diepte reiningen kun je denken aan het schoonmaken van bijvoorbeeld de airco doorspoelen, afzuig kanalen vetvrij maken, bedrijfskeukens ontvetten of bepaalde ruimtes desinfecteren. Wanneer dit niet bijgehouden word, kan het ervoor zorgen dat de leidingen, kanalen, oppervlaktes of leidingen uiteindelijk vervangen moeten worden wat nog veel meer geld kost dan een diepte reiniging. 

Wie doen dit?

Doordat deze reinigingen op een speciale manier gedaan moeten worden heb je expertises nodig die hiervoor zijn opgeleid en precies weten hoe je dit moet doen zonder dat er iets kapot gaat. Bij Blinkt Facilities hebben zij verschillende experts werken die op een proffesionele manier aan de gang gaan!