Rotturdam
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren bij Noot.nl

Laatst gingen wij een touringcar huren op de website van Noot Personenvervoer. En daar zijn wij heel erg blij mee. Daarom vertellen wij graag onze ervaring over hen. Wij hebben namelijk niet alleen het vervoer door hen laten regelen, maar ook de rest van het dagje uit. Daar kwamen wij achter toen wij contact met hen opnamen om het vervoer te laten regelen met een touringcar. Wij gaven namelijk aan dat we alleen nog helemaal geen eindbestemming hadden. Waarop Noot Personenvervoer zei dat zij door middel van hun connecties allerlei verschillende soorten dagjes uit konden regelen. Graag vertel ik waar wij uiteindelijk naartoe zijn gegaan.

Waar een touringcar huren?

Maar eerst vroegen wij ons af waar wij een touringcar huren moesten. En om daar achter te komen zijn we gaan Googelen. En al gauw kwamen wij op de website van Noot Personenvervoer terecht. Daar lazen wij allerlei informatie over hun touringcars. Vervolgens hebben wij contact met hen opgenomen om aan te geven dat wij graag een touringcar willen huren. En dat het is voor een dagje uit van ons bejaardentehuis. Vervolgens vroegen zij ons wat de eindbestemming dan moest gaan worden, waarop wij aangaven dat we dat nog moesten uitzoeken. Daarna gaven zij dus aan dat zij door middel van hun netwerk allerlei dagjes uit kunnen regelen. En dus alles uit handen kunnen nemen. Zij nemen dan met bijvoorbeeld een museum contact op. Zo hebben ze dat ook voor ons gedaan. Namelijk met het Openlucht Museum in Arnhem.

Dagje-uit

Het dagje-uit was gisteren. En was echt heel erg leuk. Ook mooi om te zien dat zij alles uit handen hebben kunnen nemen. We werden ontvangen met koffie en thee en gebak. Daarnaast was het museum zelf ook heel erg leuk. Een echte aanrader dus!

Voor meer info : bezoek de website