Rotturdam
Image default
Auto’s en Motoren

Aanrader: scooter lease bij Polderscooter

Voor scooter lease raad ik je aan naar Polderscooter te gaan! Daar heb ik zelf namelijk een zeer goede ervaring mee. En dus werd er mij gevraagd of dat ik een review wou gaan schrijven. Dus bij deze!

Waarom scooter lease?

Ik was op zoek naar scooter lease, omdat ik voor mijn stage een scooter nodig heb. Het is namelijk een te grote afstand om dat te gaan fietsen. En ik ben nog niet oud genoeg om met de auto te mogen gaan. Daarom wou ik graag een scooter gaan kopen. Maar toen ik de prijzen daarvan zag, schrok ik heel eerlijk gezegd wel. Daarom ben ik op het internet naar een oplossing gaan zoeken. En zodoende kwam ik terecht bij scooter lease. Ik ben daar dan ook op gaan Googelen. En al snel kwam ik de website van Polderscooter tegen. Daar las ik op de website dat vele aanvragen worden goedgekeurd. Dat had ik eerst apart gevonden. Want waarom zou het niet goedgekeurd worden?! Maar toen ik bij concurrenten ging bekijken zag ik dat het een heel normale zaak is dat er ook aanvragen afgekeurd kunnen worden. Maar bij Polderscooter was die kans dus kleiner! Ook las ik dat je al vanaf een heel laag bedrag een scooter kunt leasen bij hen. Om overtuigt te raken bij ik naar het assortiment gegaan, om te kijken uit welke scooters ik kon kiezen. En dat bleken ze allemaal te zijn!

Geleased

Ik zag vele verschillende mooie scooters. Maar een aantal staken er toch wel bovenuit. Vervolgens ben ik daar ook weer gaan wegstrepen. Bijvoorbeeld op basis van de prijs. Dat ik dat te veel vond kosten in verhouding met hoelang ik eigenlijk zo’n scooter nodig had. Vervolgens bleef er één over. En die heb ik dan ook geleased!

Inmiddels rij ik er al een tijdje op. En ik vind hem echt perfect! Voor scooter lease raad ik dus Polderscooter.nl aan.

Voor meer info : bezoek de website