Rotturdam
Image default
Vervoer en transport

Wat doet verhuisbedrijf Keurmerkverhuizers voor u?

De verwachtingen zijn hoog, vooral als u van de ene plaats naar de andere verhuist. Wat kan verhuisbedrijf Keurmerkverhuizers voor u en uw huishouden betekenen? We bieden een verscheidenheid aan diensten aan aan iedereen die wilt verhuizen, zodat iemand zich volledig kan vestigen op de nieuwe locatie. 

Een kijkje in onze services 

Het is behoorlijk fascinerend om de werken van ons bedrijf eens van dichterbij te bekijken. U zult versteld staan van alles dat onze verhuisbedrijven achter de schermen regelen om uw verhuizing werkelijkheid te laten worden. Het is onze prioriteit om de veiligheid van uw inboedel te waarborgen. Dit valt samen met in-house landmeetkunde, kostenraming, zekerheid van bewegende schattingen, pre-move boeking, jongleren van drukke schema’s, levering van verhuisdiensten en klanttevredenheid. Op deze manier houden we de zaken soepel en blijven onze gewaardeerde klanten gelukkig. 

Betrouwbaar, snel en professioneel 

Dit zijn de belangrijkste verhuisservices die we aanbieden: 
De allereerste service die u wordt aangeboden door keurmerkverhuizers is het verkrijgen van een nauwkeurige prijsopgave voor uw verhuizing na een visuele inspectie van uw woning. Onze experts kunnen alle huishoudelijke artikelen bekijken die u wilt gaan verhuizen en zullen bepalen of er op de dag van de verhuizing al dan niet risico’s of moeilijkheden zijn om te zorgen dat alles goed wordt vervoerd en niets wordt beschadigd. De tweede stap is het inpakken. Dit kan door uzelf worden gedaan of u kunt ons professionele team gebruiken om dozen en meubelstukken in te pakken en te verpakken. Dit kan ervoor zorgen dat alles op een georganiseerde manier wordt gedaan en dat er niets verloren gaat of op de lange duur wordt beschadigd. Het is echter mogelijk dat u uw zaken om verschillende redenen niet altijd kunt voorbereiden en beschermen voor uw reis, variërend van het ontbreken van voldoende tijd en aanwezigheid van speciale huishoudelijke artikelen waarvoor speciale zorg en verpakkingen nodig zijn. Bij keurmerkverhuizers hebben we ruime ervaring in het beschermen en vervoeren van alle soorten woonmeubilair, van kleine en gemakkelijk te verplaatsen stoelen tot grote en zware meubels zoals bedden, dressoirs, bureaus, porseleinkasten, enzovoort. We zijn klaar om die grote meubelstukken voorzichtig te demonteren en veilig in te pakken voor de overtocht. Zodra uw spullen zijn afgeleverd in het nieuwe huis zal ons ervaren team de meubelstukken weer in elkaar zetten in de juiste kamer, op de juiste plek, volgens uw instructies. 

Voor u het weet bent u verhuisd! 

Wij zorgen ervoor dat uw huishoudelijke artikelen in de vrachtwagen worden geladen, beveiligd, getransporteerd en gelost worden, zodat u in een mum van tijd verhuisd bent. Klinkt onze service u als muziek in de oren? Neem dan snel contact met ons op.

Voor meer info : bezoek de website