Rotturdam
Image default
Financieel

Outplacement biedt perspectief op nieuwe werkkring

Ieder mens verandert in de loop van het leven. De volledige ontwikkeling zal zich zelden binnen één werkomgeving afspelen. Elke organisatie verandert.

Wie aanvankelijk een uitstekende bijdrage leverde, kan minder goed gaan functioneren onder gewijzigde omstandigheden. In beide gevallen, of bij een combinatie daarvan, kan een carrière-crisis ontstaan. Een dergelijke crisis forceert vaak tot een keuze dien anders achterwege gebleven zou zijn. Dit perspectief wordt overigens door veel stagnerende of ontslagen medewerkers als een bevrijding ervaren.
Het Haagse outplacementbureau Werkcontact begeleidt medewerkers bij verandering van werkkring. Het resultaat daarvan is dat iedere cliënt een nieuwe positie vindt die past bij diens ervaring, ambities en talenten. Een positie die daardoor veel meer voldoening geeft in het werk. Nog afgezien van het feit dat ook het merendeel van de deelnemers aan outplacement bij Werkcontact er bovendien financieel op vooruit gaat.

Bij outplacement staan drie uitgangspunten centraal:
–    Aandacht voor de mens, en niet alleen de economische aspecten
–    Een persoonlijke begeleiding en respect voor het individu
–    Praktische begeleiding in het zoeken naar en het vinden van nieuw werk.

Outplacement is in de jaren 90 geïntroduceerd overgewaaid vanuit de Verenigde Staten naar Nederland. Outplacementbureau Werkcontact geldt als één van de pioniers van het moderne outplacement in Nederland en is sinds 2003 gevestigd in Den Haag en Rotterdam. De afgelopen jaren heeft het bureau een groei doorgemaakt met uitbreidingen naar de provincie’s Noord Holland, Noord Brabant, Utrecht en Zeeland.

Voor meer info : bezoek de website