Rotturdam
Image default
Mode en Kleding

Zo ben je altijd best dressed

Mode kan een ontzettend goede manier zijn om je te uiten. Voor sommige is het een vorm van kunst en voor andere is het wat minder belangrijk. Hoe je er ook over denkt, iedereen draagt kleding. Maar wat zijn nou manieren om altijd de beste outfit te hebben? Truien, schoenen, broeken of jurken, het maakt niet uit waar je naar op zoek bent. Ieder item heeft zijn eigen unieke uitstraling en toevoeging aan een outfit. Bij Gabor vind je de mooiste schoenen die iedere outfit laten schitteren. Lees verder voor nog meer tips om altijd best dressed te zijn!

Experimenteer

Het is leuk en uitdagend om te experimenteren met mode. Ga uit je comfortzone en draag iets wat je normaal niet draagt. Dit is een geweldige manier om je stijl te ontdekken en te ontwikkelen. Ook is het een manier om creatief bezig te zijn met je outfits. Hoe door zorg je er voor dat er altijd iets interessants te zien is en dat je outfit altijd opvalt, ongeacht van de ruimte waar je je bevindt. Probeer nieuwe stijlen uit. Zo kun je een mooie trui van Fabienne Chapot combineren met een broek die je al een tijdje hebt. Dit kan leiden tot interessante en unieke outfits. Gebruik accessoires en speel met kleuren. Dit zijn allemaal manieren om je outfits uniek te maken waardoor je altijd opvalt.

Inspiratie

Om je stijl te blijven ontwikkelen is het een slim idee om inspiratie op te doen. Kijk naar mensen van wie je vindt dat zij een goede smaak hebben. Verzamel foto’s van hun outfits en combineer deze foto’s met elkaar. Zie wat leuk staat en wat niet. Ga vervolgens op zoek om soortgelijke items te vinden. Je kunt deze foto’s online vinden en uitprinten of je kunt ze uit magazines halen. Ook kun je online fashion blogs volgen om inspiratie te krijgen. Wat belangrijk is om te onthouden, is dat je je niet aan trends hoeft vast te houden. Kijk naar modellen van nu maar ook naar die van vroeger. Wanneer je items goed met elkaar combineert, zijn ze vaak tijdloos.

Durven

Het belangrijkste in mode is durven doen. Als je een unieke outfit draagt staat het veel mooier wanneer je je zelfverzekerd voelt dan wanneer je dat niet bent. Durf fouten te maken en durf combinaties te maken die de meeste mensen niet zouden maken. Alleen dan ga je outfits kunnen creëren die je altijd het beste zijn.