Rotturdam
Image default
Mode en Kleding

Zonder een jas naar buiten, welke tas neem je mee?

Zonder een jas naar buiten, welke tas neem je mee? 

Ben jij ook het type dat snel zonder jas naar buiten gaat? Dat is heerlijk natuurlijk, zeker als het zonnetje erbij aanwezig is. Zonder jas naar buiten betekent alleen wel, dat je geen jaszakken hebt en je niet zo eenvoudig de nodige spullen mee kunt nemen. Een pasjeshouder dames zou je nog in je broekzak kunnen stoppen, maar hoe doe je dat met alle andere dingen? Je broekzakken zijn waarschijnlijk niet zo heel groot? Herken jij dit ook, wij gaan je meer vertellen over het vertrekken zonder jas!

Zonder jas naar buiten

Als je zonder jas naar buiten gaat is het wel verstandig even naar het weer te kijken, want het is niet erg fijn om in de regen zonder een jas buiten te lopen. Je zult net zien dat je naar buiten gaat en halverwege je wandeling een flinke bui krijgt, dat wil je echt niet. Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden de berichten rondom het weer even te controleren. Waar laat jij je spullen als jij zonder jas naar buiten gaat?

Je spullen meenemen als je geen jas draagt

Als jij zonder jas naar buiten gaat en je wil de nodige dingen meenemen, dan mis je nu eenmaal een paar jaszakken die je kunt vullen. Een rugzak leer kun je gewoon op je schouders hangen en zo kun je toch gemakkelijk je belangrijkste spullen meenemen. Een ander voordeel is, dat je broekzakken niet overvol zijn en jij je handen vrij hebt. Wist je dat er ook een anti diefstal rugzak is, zodat jij met een gerust hart in een drukke menigte kan wandelen. Zo weet jij zeker dat je spullen veilig blijven en dat ze niet gestolen kunnen worden door zakkenrollers.

Wat heeft jouw voorkeur?

Als de temperaturen aan de lage kant zijn, kunnen wij ons zo voorstellen dat het niet erg aangenaam is zonder jas naar buiten te gaan. Ook, omdat je dan een stuk eenvoudiger last kunt krijgen van de kou en misschien zelfs verkouden kunt worden of een griepje kan krijgen. Wat heeft jouw voorkeur, met of zonder jas naar buiten? De lente en de zomer zullen wel niet zo lastig kiezen zijn, want met de vele mooie dagen kun je gemakkelijk zonder jas erop uit. Ben jij wel zo dol op het dragen van een jas of draag jij liever een vest als het aan de frisse kant is?