Rotturdam
Image default
Gezondheid

De druk die op vrouwen ligt hoog

Het is over 4 dagen 2018 en het is nog steeds moeilijk voor sommige vrouwen om een plek te vinden in de maatschappij. Het lijkt misschien zelfs wel of de druk op vrouwen de afgelopen jaren juist weer is toegenomen. Wat je mening hier over is laat ik even achterwegen. Ik wil graag vertellen wat enkele oorzaken hiervan zijn en wat vrouwen hier aan kunnen doen. 

Er is wat over te zeggen dat mannen wat meer ‘de taken’ van de vrouw op zich mogen nemen. Ik noem het maar even zo omdat dit het conservatieve beeld is wat we er bij hebben. De meningen over dit onderwerp zijn ook heel erg verdeeld. Het is natuurlijk begrijpelijk dat vrouwen graag betrokken willen zijn bij het opgroeien van hun kind en dit zorgt er voor dat ze wat meer thuis zullen zijn en dus meer gaan doen. We zien hier in de afgelopen jaren al een grote verschuiving in.

Er ontstaat alleen weer een nieuwe druk op de jonge vrouwen, ook op mannen overigens. Ik heb het over de opkomst van sociale media. Het bestaat al ongeveer 10 jaar en het heeft grote invloed op onze levens. Er zijn veel vrouwen die constant worden geconfronteerd met de perfecte lichamen die andere vrouwen laten zien op social media. Dit kan er voor zorgen dat jij als vrouw een soort minderwaardigheidscomplex krijgt. Niet alleen jij als vrouw, maar ook de mannen in jou omgeving zien deze foto’s en video’s. Dit zorgt ervoor dat het schoonheidsbeeld omhoog schiet. Vrouwen willen graag aan deze content voldoen en mannen willen graag dat je hier aan voldoet 

Een legitieme manier om hier aan te voldoen is het gebruik maken van borstvergroting of het verwijderen van vet doormiddel van liposuctie benen. Het is al lang niet meer zoals het vroeger was en je kan er goed uitzien met behulp van deze ingrepen.

Voor meer info : bezoek de website