Rotturdam
Image default
Kinderen

Een originele kinderfeestje geven in Hengelo

Elk kind is uniek, en daarom is het ook leuk om uw kind een uniek kinderfeestje in Hengelo te bezorgen. Wilt u uw zoon of dochter ook een uniek kinderfeestje in Hengelo bezorgen, dan is onze escape room de perfecte oplossing voor u. Wij organiseren een uniek, stoer en super spannend kinderfeestje met puzzels en raadsels. Uw kind wordt samen met zijn of haar vrienden of klasgenoten in een kamer opgesloten. Het doel is om samen, binnen een bepaalde tijd, op zoek te gaan naar aanwijzingen en de puzzels en raadsels op te lossen om zo uit de kamer te kunnen ontsnappen.

Een escape room voor het kinderfeestje in Hengelo

De puzzels en raadsels zijn niet al te moeilijk, waardoor het een leuke en uitdagende ervaring blijft. Laat uw kinderfeestje in Hengelo aan ons over. Wij toveren de jaardag om in een stoere en onvergetelijke dag; voor zowel uw jarige kind als zijn of haar vrienden of klasgenoten. Uw zoon of dochter kan zich lekker uitleven met zijn of haar vrienden of klasgenoten. Wij kunnen bij het organiseren van het kinderfeestje in Hengelo ook úw zorgen uit handen nemen. Zo kunnen we ook zorgen voor lekker eten en drank. We kunnen van uw kinderfeestje een feest maken, met alles wat daarbij hoort.

Onvergetelijke kinderfeestje in Hengelo

Onze escape room is zeker leuk voor het kinderfeestje in Hengelo. We hebben verschillende thema’s voor verschillende leeftijden. Wij zorgen ervoor dat u als moeder of vader, zonder veel voorbereiding, uw kind en zijn of haar vrienden of klasgenoten een leuke en onvergetelijke dag kunt bezorgen. Onze escape room wordt nauwkeurig aangepast aan het thema en de leeftijd van uw kind. De puzzels en raadsels blijven zodoende spannend en zeker haalbaar. Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor het kinderfeestje in Hengelo van uw zoon of dochter? Boek dan één van onze escape rooms.