Rotturdam
Image default
Bedrijven

Een ingenieursbureau uit Rotterdam vind je hier

Ben je opzoek naar een ingenieursbureau uit Rotterdam? Neem dan eens een kijkje op de website van Maters en De Koning. Zij zijn ingenieurs en adviseurs binnen alle civiele techniek. 

Wat doet Maters en De Koning?

Het is een bedrijf die zich bezighoudt binnen de civiele techniek en maakt ontwerpen, tekeningen, berekeningen en geeft adviezen binnen het project van begin tot eind. Zij helpen de mobiliteit en bereikbaarheid van de maatschappij en de economie optimaal te houden. De civiele techniek gaat onder andere om de weg en waterbouw binnen Nederland en daarbuiten. 

Welke diensten leveren zij? 

Maters en De Koning houd zich vooral bezig met de trajecten op constructief gebied door middel van de tekeningen en berekeningen van de projecten. Ze helpen en ondersteunen iedereen binnen het project, de klanten, de opdrachtgevers, aannemers en de toeleveranciers. Ook geven zij het gehele traject adviezen over de deskundigheid van civiele techniek binnen dat project. 

Een aantal projecten van Maters en De Koning. 

De 2 vestigingen die gelegen zijn in Roosendaal en Rotterdam zorgen ervoor dat zij projecten binnen heel Nederland aannemen en zelfs een stukje buiten Nederland. Ze construeren kades, bruggen binnen steden, en nautische voorzieningen bij de havens. Hieronder staan een paar projecten die zij al gedaan hebben:

  • Waterkering pier 7. Hier hebben zij een waterkering gemaakt dat tegen de waterstroom beschermt als er bijvoorbeeld een overstroming komt. Doordat er een sterke constructie is gebouwd kan het tegen een storm die ongeveer 1:50 voorkomt in Nederland. 

  • Kademuur Brouwershaven. Zij hebben een volledige renovatie uitgevoerd in deze kade en hebben ontwerp gemaakt in opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland.

  • Kunstwerken Capelle aan de ijsel. Hier hebben zij de ontwerpen en de uitvoeringen geleverd van diverse bruggen. Ook hebben zij de toezichthouding gedaan tijdens het uitvoeren van het project en hebben zij adviezen gegeven waar nodig.