Rotturdam
Image default
Kinderen

Leer meer over de spacescooter junior

Leer meer over de spacescooter junior

Tegenwoordig is er veel vraag naar scooters, vooral de spacescooter junior. Deze scooter is de laatste jaren een trend is geworden als speelgoed voor kinderen. Wanneer je kind zijn voeten naar voren of naar achteren beweegt, kunnen ze zich verplaatsen. De spacescooter zelf kent vele varianten die zijn gericht op verschillende marktsegmenten op basis van de leeftijd van het kind. Ben jij een ouder en wil je een spacescooter voor je kind kopen, dan moet je het type kiezen dat bij de leeftijd van je kind past.

De kracht van Pump and Go gebruiken

In tegenstelling tot scooters in het algemeen, gebruikt de spacescooter junior een kracht genaamd Pump and Go, zodat kinderen niet op het asfalt hoeven te trappen met hun voeten om de scooter waarop ze rijden te verplaatsen. De functie van Pump and Go is om de scooter te laten bewegen door de benen naar voren en naar achteren te bewegen, zoals bij het trappen op een fiets. Dat is wat kinderen het gevoel geeft dat ze in de ruimte zijn, klaar om op ontdekking te gaan. Het gebruik van de spacescooter zal het kind comfortabeler maken bij het dragen van een got bag rugzak dan bij het gebruik van de reguliere scooterversie.

Veel soorten keuzes 

De spacescooter heeft veel keuzemogelijkheden op basis van de leeftijd van het kind. Gewoonlijk is de spacescooter verdeeld in 3 soorten, namelijk voor kinderen van 4 jaar oud, kinderen van 4-7 jaar en tot slot kinderen van 8 jaar en ouder met een maximaal gewicht tot 115 kg. Het aantal keuzes maakt het voor ouders gemakkelijker om te kiezen welk type spacescooter voor hen geschikt is. Sterker nog, voor meisjes is er een scooter die geschikt is om naar school te gaan met een schooltas dames op hun rug. Dit maakt haar helemaal cool op school. Daarnaast zal ze zal zeker veilig zijn tijdens het gebruik van de spacescooter junior omdat deze is ontworpen voor kinderen.

Onderhoud van spacescooters

Een ander voordeel is het onderhoud van de spacescooter. Dat is namelijk heel eenvoudig. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat alle functies zijn geoptimaliseerd. Het eerste onderhoud van de spacescooter kan beginnen met het smeren van de ketting om deze soepeler te houden tijdens het rijden en om te zorgen dat hij niet gaat roesten door vocht. Ten tweede kun je ook alle schroeven en doppen controleren op trillingen tijdens gebruik, zodat ze altijd veilig zijn voor je kind. Ten derde zijn alle spacescooter-reserveonderdelen heel gemakkelijk te verkrijgen via de spacescooter website. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als er schade aan je scooter is. Je kunt ook een video bekijken op het internet over het repareren van een spacescooter als je niet goed weet hoe je dit moet doen.

Train het evenwicht van je kind

Door een spacescooter te kopen, betekent dit dat je kind het evenwicht kan trainen tijdens het rijden. Daarnaast zal je kind ook een gevoel van vertrouwen en moed ontwikkelen bij het gebruik van de spacescooter. Dit alles zal in de toekomst zeer nuttig zijn voor je kind. Als ouder hoef je alleen maar toezicht te houden op je kind en ervoor te zorgen dat hij of zij veiligheidsuitrusting draagt, zoals een helm en kniebeschermers. Je zult zien hoe je kind het geweldig zal vinden om zichzelf te ontdekken met deze spacescooter.