Rotturdam
Image default
Auto’s en Motoren

Goedkope rijschool in Rotterdam

Goedkope rijschool in Rotterdam 

Je bent woonachtig in Rotterdam en zoekt een goedkope rijschool met lessen van kwaliteit. Je wilt de volledige aandacht van je vaste rijinstructeur tijdens de rijlessen en je wilt natuurlijk een volledige begeleiding hebben van A tot Z. Zoek dan niet verder, want ik wil je graag wat vertellen over mijn Rijschool in Rotterdam

Rijschool Demo-Opleidingen geeft rijlessen in de gehele regio Rotterdam en omgeving. Zij geven rijlessen van kwaliteit. De kwaliteit is niet te vergelijken met andere rijscholen, omdat zij ook rijinstructeurs opleiden. Zij zijn al jaren actief bezig in de branche en laten het ook blijken met de kwaliteit van de lessen. Ze hebben een slagingspercentage van 100% behaald bij het CBR, wat niet zo gemakkelijk is om voor elkaar te krijgen. Daarnaast worden kan je je er aanmelden voor auto, motor, scooter en aanhangwagen rijlessen, een taxi opleiding én rijinstructeursopleiding! Het is dé allround rijschool van Rotterdam. Bovendien hoeft kwaliteit niet duur te zijn. Dat kun je merken als je je rijlessen hier volgt. 

 

Flexibiliteit

Het is een soepele rijschool. Je kunt met al je vragen en/of opmerkingen terecht. Het wordt ook zeker meegenomen en overwogen. Het is niet dat het van de ene oor erin gaat en de andere oor weer eruit. Je voelt dat je waarde krijgt en dat jij centraal staat bij hun en niet je geld. Bovendien is het bij hun ook mogelijk om een lespakket in termijnen te betalen. Ze houden er rekening mee dat niet iedereen een lespakket in één keer kan aflossen. Bovendien wordt je thuis opgehaald voor de rijlessen en na de rijlessen ook weer veilig thuis afgezet. Uit de reviews die worden geschreven over Rijschool Rotterdam wordt ook duidelijk hoe soepel ze zijn en hoe kwalitatief de lessen zijn. Aan de tevredenheid kun je al een goed beeld krijgen van de rijschool.

 

Hoog slagingspercentage

De rijlessen zijn volledig examengericht. Tijdens de rijlessen bouw je ervaring op door te rijden op de routes die worden gebruikt tijdens het praktijkexamen van het CBR. Hierdoor voelt het praktijkexamen aan alsof je je dagelijkse rijlessen aan het volgen bent met je rijinstructeur. Omdat de rijschool ook rijinstructeurs aan het opleiden is een ook jarenlang actief is in deze branche als rijschool, weten ze exact wat het CBR wil en bereiden ze je ook voor op de wensen van het CBR. Zo wordt het slagen voor je rijbewijs (in één keer) het simpelste zaak.

 

Zoals er rekening wordt gehouden dat niet iedereen een lespakket in één keer kan betalen, wordt er ook rekening gehouden dat niet iedereen altijd beschikbaar is vanwege studie of werk. Ze willen het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken om rijlessen te kunnen volgen. Daarom zijn ze ook beschikbaar in de avonden en in het weekend om je rijlessen op je gemak te kunnen volgen, zonder je planning overhoop te moeten gooien. Daarnaast zijn de lespakketten erg voordelig. De studenten krijgen ook nog eens een studentenkorting bovenop de voordelige lespakketten. Daarnaast zijn er geen wachttijden, omdat er meerdere rijinstructeurs zijn. Je kunt daarom gelijk de volgende dag al beginnen met een gratis proefles. Je leest het goed: “gratis proefles!” Je kunt direct kennismaken met je toekomstige rijinstructeur en een inschatting maken over het aantal lessen dat jij nodig zult hebben om in één keer te kunnen slagen voor je rijbewijs. Aan de hand van je rijvaardigheid wordt er een pakket of aantal lessen voorgesteld. Je kunt daarna bedenken wat je zelf wil en hierover onderhandelen. Moeilijk zijn ze totaal niet. Alles valt te bespreken en soepel zijn ze zeker! 

 

De lespakketten zijn niet alleen voordelig, maar zijn ook inclusief theorie-examen en praktijkexamen van het CBR. Lessen van kwaliteit kunnen zeker weten kosten besparen. Bovendien kan iedereen de extra centjes goed gebruiken in de tijden waar men werkloos raakt vanwege de corona. Over corona gesproken, de rijlessen zijn volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.