Rotturdam
Image default
Auto’s en Motoren

Beste Motorrijles in Rotterdam

Hoog slagingspercentage

 

Slagen voor je motorrijbewijs doe je bij Motorrijles Rotterdam! Ben je wonend in Rotterdam of omgeving? Dan is dit zeker wat voor jou. Het is de enige rijschool in Rotterdam met een eigen terrein voor motorrijlessen. De rijlessen worden gegeven door een vaste instructeur. De instructeurs zijn professioneel. De rijschool is een allround rijschool die ook rijinstructeur opleiding geeft en dus zijn eigen instructeurs opleid. Je kan er zeker van zijn dat zij de beste instructeurs hebben van heel Zuid-Holland. Dat kun je ook zien aan de hoge slagingspercentage. Ze hebben namelijk een slagingspercentage van 95% behaald. Dit zegt meteen ook veel over de kwaliteit van de rijlessen. 

 

Examengerichte motorrijlessen

De rijlessen zijn volledig examengericht bij Motorrijles Rotterdam. Tijdens de rijlessen worden vooral de routes van het CBR beoefend. Je doet opdrachten die je ook moet doen tijdens het examen en krijgt ook vragen net als in het praktijkexamen van het CBR. De rijschool is zeker van zichzelf en geeft ook de mogelijkheid voor 100% slagingsgarantie. Er zijn ook heel veel goede reviews geschreven over de rijschool. Op Google zijn er meer dan 750 positieve recensies. 

 

Goedkope motorrijlessen

Motorrijlessen hoeft niet duur te zijn. Je kunt best tegen lage tarieven motorrijlessen van kwaliteit volgen. Bij Motorrijles Rotterdam kun je dit zeker ook merken. De rijlessen zijn inclusief theorie opleiding, theorie-examen, AVB examen & AVD examen. Tevens kun je de lespakket betalen in termijnen. Er zijn meerdere instructeurs. Ook geven ze rijlessen in de avonden en in het weekend. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je direct starten met een gratis proefles.Tijdens de gratis proefles kun je samen met je instructeur een inzicht krijgen van het aantal rijlessen die jij nodig hebt om te kunnen slagen in je eigen tempo. Zo kun je ook kosten besparen doordat je niet meer of minder hoeft te lessen dan je nodig hebt. 

 

Rotterdam en omgeving

Zij geven rijlessen in de gehele regio Rotterdam en omgeving. Woon je in Rotterdam, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Capelle a/d IJssel, Delft, Dordrecht, Hellevoetsluis, Oud Beijerland, Poortugaal, Ridderkerk, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zwijndrecht of Papendrecht? Dan weet je waar je zijn moet voor motorrijlessen!