Rotturdam
Image default
Auto’s en Motoren

Snel slagen voor je rijbewijs in Rotterdam?

De beste rijschool, dat is waar iedereen naar op zoek is. Woon je in Rotterdam en omgeving? Dan wil ik je graag een beetje helpen door een rijschool in het licht te zetten. Een rijschool met meer dan 15 jaar ervaring die een bekend gezicht is bij het CBR. Een rijschool met een slagingspercentage van 95%.

 

100% slagingsgarantie

Rijschool Rotterdam is een rijschool die 100% slagingsgarantie aanbiedt. Dit kom je niet vaak tegen. De rijschool is erg zelfverzekerd, maar ook de leerlingen die daar rijlessen volgen. De manier van lesgeven is namelijk volledig examengericht. De instructeurs geven een volledige begeleiding. De examenroutes worden vooral beoefend samen met de opdrachten en vragen die tijdens het praktijkexamen van het CVR voorkomen. Hierdoor stijgt de kans om te slagen voor het examen aanzienlijk. Dat is ook terug te zien aan de slagingspercentage van 95% die ze hebben behaald dankzij hun unieke lesmethode. 

 

Opleiden van eigen instructeurs

Het is niet gemakkelijk om de beste rijschool van Rotterdam te zijn, waar ook heel veel concurrentie is. Daar is veel voor nodig, wat de rijschool ook zeker heeft. Het is een allround rijschool waarbij ook rijinstructeur opleiding wordt gegeven. Dus over de instructeurs die er lesgeven kun je zeker van zijn. Daarom weten zij als geen ander wat CBR verwacht en slaagt vrijwel iedereen voor het praktijkexamen bij Rijschool Rotterdam. Het is ook een rijschool die als enige in Rotterdam een eigen terrein heeft voor motorrijlessen. 

 

Goedkope rijlessen

De rijlessen zijn van kwaliteit. Dit niet alleen, het is ook nog betaalbaar! De rijlessen zijn inclusief examen en theorie opleiding, waarmee slagen voor het theorie-examen zo goed als gegarandeerd is. De rijlessen zijn erg goedkoop en dan nog voor wat je er allemaal voor terugkrijgt. Bovendien kun je de lespakket naar keuze ook afbetalen in termijnen. Het is een concurrent in de markt van rijscholen waar niet veel tegenop kunnen. 

 

Flexibele rijschool

Er zijn meerdere instructeurs die er lesgeven. Ze werken door in de avonden en in het weekend. Hierdoor zijn er geen wachttijden bij Rijschool Rotterdam. Bovendien wordt je netjes thuis opgehaald en afgezet.