Rotturdam
Image default
Woning en Tuin

Lekkage in Rotterdam? Doorloop deze stappen om uw verstopping op te lossen!

Een van de grootste ergernissen van een woning is dat er af en toe een lekkage kan voor komen. Helaas is het dan toch weer zo vervelend dat een lekkage vaak moeilijk te vinden is, vooral als u niet de juiste materialen heeft om de lekkage aan te pakken. Een feit bij een lekkage is dat een lekkage blijvende waterschade kan achterlaten, natuurlijk wilt u dit niet en daarvoor zult u dit stappenplan moeten volgen!

De oorzaak van de lekkage opsporen

Natuurlijk begint een lekkage bij de bron van de lekkage, maar dan moet u de bron wel kunnen opsporen. Een oorzaak van een lekkage kan zich door het hele huis bevinden, u kunt denken aan uw sanitaire voorzieningen zoals toilet, douche of wasbak. Ook zou u de bron kunnen vinden bij niet goed aangesloten leidingen, een beschadigde leiding of zelfs een beschadigde dakbedekking. Zoals u kunt concluderen uit de tekst kan een oorzaak van een lekkage zich overal bevinden in uw woning.

Een erg handige tip die u kunt gebruiken, u kunt een emmer gevuld met water en een klein beetje kleurstof over uw dakbedekking gieten en zo kunt u kijken of de lekkage door een beschadigde dakbedekking komt. Doormiddel van de kleurstof kunt u de bron van de lekkage gemakkelijker opsporen!

U heeft de bron gevonden? Dan dient u de bron af te dekken

Wanneer u de bron hebt gevonden, dan is dat al een last van uw schouders. Een bron vinden is namelijk vaak al een lastige stap, dan kunt u nu de bron afdekken. De manieren die u kunt gebruiken om een bron af te dekken? U kunt de lekkage afdekken doormiddel van een theedoek erover heen te leggen en natuurlijk een emmer onder de lekkage voor de zekerheid. Ook is een handige manier om waterdichte tape te gebruiken om de lekkage af te dekken. Bent u niet zeker dat de lekkage nu verholpen is of wilt u toch voor de zekerheid een second opinion? Schakel dan door naar de volgende stap.

Het inschakelen van Regio Loodgieters!

U bent er toch niet zeker van? Of u wilt toch een second opinion? Dan kunt u Regio Loodgieters inschakelen. Regio Loodgieters is actief in de omgeving Rotterdam. Met een 24/7 spoedlijn kunnen zij elke spoedklus opnemen en elke klus wordt goed en professioneel geklaard, tot u en de loodgieter van Regio Loodgieters tevreden zijn!

Voor meer info : bezoek de website