Rotturdam
Image default
Dienstverlening

VOG aanvragen gemeente Rotterdam

Wilt u bij de gemeente Rotterdam een VOG verklaring aanvragen? Dan dient u een afspraak te maken via de website van de gemeente. Daar kunt u inloggen met uw DigiD en vervolgens een tijdstip selecteren om de afspraak te maken. Houdt er rekening mee dat het iets langer kan duren voordat u uw afspraak kunt maken – dit in verband met de huidige coronamaatregelen.

VOG aanvragen kan ook volledig online.

 

Als u in de gemeente Rotterdam ingeschreven staat, kunt u ook online de VOG aanvragen. U kunt direct uw VOG aanvragen zonder formulier van de werkgever en zonder afspraak. In de meeste gevallen duurt het aanvragen niet langer dan 1 minuut. U vult de gegevens in en vervolgens selecteert u op welk screeningsprofiel u moet worden gescreend.

Indien dit onbekend is, kunnen wij u daarbij helpen. Hierna betaalt u bij het afronden €40,35. Meestal ontvangt u op dezelfde werkdag nog een e-mail van Dienst Justis. In deze e-mail staat een unieke code voor uw VOG aanvraag. Deze is 30 dagen geldig. Bevestig uw VOG-aanvraag met de unieke code en uw

 

DigiD, betaal vervolgens de resterende kosten van €33,85 – uw aanvraag is dan officieel ingediend bij Dienst Justis. De gemiddelde goedkeuring voor een VOG duurt zo’n twee weken. De totale kosten voor het aanvragen van een VOG verklaring via hetvogbureau.nl zijn €74,20.

 

Voor meer info : bezoek de website

Gerelateerde artikelen

Incassobureau in Nijkerk nodig

Specialistische reiniging of algemene schoonmaak?

Schoonmaakbedrijf Breda voor al uw diensten en calamiteiten