Rotturdam
Image default
Bedrijven

Mensen verkopen huis in Rotterdam steeds vaker via woning opkoper

Het verkopen van een huis was nooit zo leuk en gemakkelijk als via De Nationale Vastgoedportefeuille, Rotterdams’ grootste vastgoed inkooporganisatie. Dit initiatief is ontstaan uit de behoefte om woningen in te kopen zonder hiervoor wekenlange onderhandelingen te hoeven ondergaan. De Nationale Vastgoedportefeuille heeft een geautomatiseerd communicatieplatform gebouwd en diverse makelaars, beleggers, vastgoedbedrijven, handelaren en renovatiespecialisten vormen het platform en aanvragen worden binnen enkele seconden naar de juiste lokale spelers in de vastgoedmarkt gestuurd. En zij kopen werkelijke alle soorten huizen.

Van eengezinswoning tot luxe villa of gewoon een losse studio appartement? Van woningen in de provincies tot herenhuizen in de grote steden, of het om Schiedam, het dichtbevolkte centrumof het pitoreske Kralingen, alle woningen op alle locaties kunt u uw woning verkopen.

Hoe werkt dit dan? Stel dat u een huis wilt verkopen in Rotterdam-Zuid, dan kunt u direct uw huis aanmelden bij De Nationale Vastgoedportefeuille. Na de aanmelding komt er een vastgoed specialist langs om te bezichtgingen. En daar blijft het dan ook bij! In tegenstelling tot reguliere kopers via Funda, hoeven wij maar of hooguit 2x langs komen.

En wij kopen alle soorten huizen, van verhuurd tot onverhuurd, van gereed tot klushuizen. De Nationale Vastgoedportefeuille is Rotterdams’ opkoper van alle soorten huizen, bedrijfspanden, beleggingspanden en nog veel meer.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-rotterdam/