Rotturdam
Image default
Gezondheid

Wat is potentieverhogend eten?

Wat is potentieverhogend eten?

Potentieverhogend eten is voedsel met een stimulerende werking op het libido. Libido verhogend voedsel zorgt ervoor dat hormonen weer in balans raken, en dat het hormoon testosteron beter gevoed wordt waardoor deze meer aanwezig zal zijn in het lichaam. Er zijn heel wat levensmiddelen die de potentie kunnen verhogen, hieronder een lijstje.

– Oesters werken libido verhogend. Ze zijn rijk aan fosfor, licht verteerbaar en ook nog eens erg lekker.

– Kaviaar stimulerend de voortplanting, vruchtbaarheid en werkt stimulerend.

– Andere vissoorten: vele vissoorten werken libido verhogend zoals kreeg, paling en zelfs zalm.

– Bepaalde soorten groenten zoals selderij, artisjokken en tomaten

 -Vleessoorten zoals fazant, wild, orgaanvlees zoals niertjes en zwezerik

– Cacao in chocolade werkt ook libido verhogend. Hier heb je wellicht wel eens van gehoord, echter gaat het wel om de chocolade waarin minimaal 70% cacao zit.

Vrijen is gezond

Buiten het feit dat eten libido verhogend kan werken, is het ook belangrijk om je libido op andere fronten omhoog te krijgen. Wist je dat activiteit tussen de lakens ook zorgt voor een steiging in je testosteron pijl? Vrijen is over het algemeen sowieso heel gezond voor onze gezondheid. Het reduceert namelijk stress en pijnklachten. Ook is vrijen goed voor het hart, geheugen en immuunsysteem.

Libido verhogende middelen

Geeft libido verhogend voedsel niet de uitwerking waar je op gehoopt had? Geen paniek want er is zeker nog een andere uitweg. Ooit gehoord van potentie verhogende middelen? Deze middelen werken erg goed en vaak ook heel snel. Een dergelijk middel zorgt ervoor dat het hormoon testosteron beter gevoed wordt. Hierdoor is deze meer aanwezig in je lichaam waardoor je meer zin hebt in een vrijpartij. Voor meer informatie hierover verwijs ik je graag door naar libidoverhogen.nl

Voor meer info : bezoek de website