Rotturdam
Image default
Bedrijven

Huis verkopen Rotterdam tegenwoordig in 1 dag verkocht

Het verkopen van elk soort huis is tegenwoordig in 1 dag gebeurt. Vanwege de grote motivatie van zowel beleggers die op zoek zijn naar vastgoed in Rotterdam alsmede particulieren die er nog alles aan doen om een woning te krijgen in de stad, wordt op veel huizen overboden. Hierdoor stijgen de huizenprijzen heel hard en is het ook lastig om een goede woning te vinden die past bij het budget van een particulier.

 

Ook in steden als Londen of Parijs zijn woningen en ander soort vastgoed bijna onbetaalbaar. In deze steden wonen mensen op een kleiner oppervlakte om toch dichtbij de familie of werk te kunnen blijven wonen. De prijs per vierkante meters scheelt enorm per wijk. 

 

Het verkopen van een woning in Rotterdam kan via een opkoper of vastgoedmakelaar binnen een dag geregeld zijn. Waarom? Omdat beleggers en investeerders zonder voorbehoud van financiering kunnen bieden en kopen. Bankgarantie wordt gewoon direct overgemaakt aan de notaris, iets waarvoor een particulier een heel beoordelingtraject voor zou moeten ondergaan.

 

En werkelijk ieder soort woning in Rotterdam kunt u snel verkopen aan Sons Real Estate, dé vastgoedmakelaar voor beleggingspanden! Sons Real Estate is dé opkopende vastgoedmakelaar die renoveert, handelt, beheerd en verkoopt! Werkelijk alles op gebied van vastgoed kan Sons aanbieden aan elk soort klant, zowel particulier, zzp of bedrijf.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-rotterdam/