Rotturdam
Image default
Bedrijven

Pokerwinkel

Je kunt bij een pokerwinkel veel verschillende producten bestellen. De hoofdpagina is dus ook meteen zo ingedeeld dat je meteen een goed overzicht hebt wat je allemaal kunt op de website.  Wanneer je op de hoofdpagina komt zie je meteen verschillende maandacties. Zoals de naam ook al aangeeft, zijn de maandacties elke week anders. De acties variëren van pokermatten en pokertafels tot pokerboeken, pokersets en beschermhoezen. Voor ieder wat wils.

Aanbod

Onder de maandacties zijn de populaire producten te vinden van een pokerwinkel. Hierin staan onder andere verschillende pokertafels, pokersets en pokerchips. Hier krijg je dus een erg snel overzicht van alle producten die de betreffende maand in de aanbieding zijn. Onder de maandacties zie je pokertafels die een pokerwinkel verkoopt.

Verder verdeeld een pokerwinkel de producten in verschillende productgroepen.

We beginnen bij de productgroep pokermateriaal. Hieronder vallen de volgende producten;

 • Pokerchips
 • Pokerkaarten
 • Pokersets
 • Pokerkoffers en trays
 • Dealer buttons
 • Cut cards
 • All-in Buttons

Deze producten worden het meeste verkocht bij een pokerwinkel. Er is enorm veel aanbod van deze producten. Vooral de pokerchips, pokersets en pokerkaarten zijn de uitschieters.

Dan zijn we aangekomen bij de poker accessoires. Hier vallen de volgende producten onder;

 • Pokerkleding
 • Card Protectors
 • Sieraden
 • Pokerboeken
 • Overige artikelen

Dit zijn de producten die bij pokerspelers op plaats twee zullen staan. Het zijn niet meteen de producten die je nodig hebt om het spelletje te spelen. Deze artikelen zijn meer handig die je kopen omdat je poker gewoon enorm tof vindt.

Ook kun je bij een pokerwinkel verschillende speeltafels kopen. Naast de bekende pokertafel kun je ook Airhockey tafels en voetbaltafels kopen. Deze zijn er in verschillende maten. Je kunt kleine tafels kopen en ook een iets grotere variant ervan.

Ten slotte zijn we bij de bordspellen aangekomen, overigens ook de laatste productgroep van een normale pokerwinkel. Je hebt hier de keuze uit de bordspellen; Houten Spellendoos 4 in 1 en de klassieke Rummikub.

Zoals je hierboven ook al kunt lezen is het aanbod bij een pokerwinkel enorm breed en heb je keuze uit veel verschillende producten. De productgroep dat uiteindelijk het breedste is zijn de pokersets. Aangezien je zelf je pokerset samen kunt stellen. Hier ga ik je nog even wat meer over vertellen.

Pokerchips

Geloof het of geloof het niet maar een goede pokerwinkel biedt vakak verschillende soorten pokersets aan. De pokersets zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren.

Waar moet je op letten bij het kopen van een poker set?  

Om te beginnen is het handig om jezelf af te vragen wat je met de pokerset wilt gaan doen. Zijn dat cashgames spelen of misschien wel toernooien? Houd daar dus rekening mee met het maken van je keuze over het aantal poker chips die je wilt gaan kopen.

De waarden in een toernooi poker set beginnen vanaf 25 en eindigen vaak rond de 100.000. Bij een cashgame is dat heel anders. Je begin hier vaak met een bedrag van €0,10 en dat kan oplopen tot wel €10.000.

Daarna ga je kijken naar het aantal personen. Je hebt de keuze tussen 300 of 500 poker chips. Een pokerset met 300 pokerchips is geschikt voor ongeveer 6 pokerspelers. Je kunt met ongeveer 10 pokerspelers pokeren wanneer je een pokerset hebt met 500 of meer poker chips. Deze keuze ligt dus helemaal bij jou.

Wanneer je deze keuzes allemaal hebt gemaakt, ga je kijken of er geschikte pokersets tussen staan? Is dit niet zo (die kans is erg klein)? Dan heb je nog de keuze om zelf een pokerset samen te stellen. Dit kan je zelf aangeven op de website en dan wordt je verder geholpen.