Rotturdam
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren leggen

Recent wilde ik nieuwe houten vloeren leggen in mijn huis. Ik wist alleen nog niet waar ik deze houten vloeren moest gaan halen. Er waren zoveel bedrijven waar je kan kijken voor een vloer, maar ik werd er geen steek wijzer uit. Al rokend heb ik besloten met mijn vrouw te overleggen over hoe we het het beste aan kunnen pakken. We gaan eerst kijken bij welk bedrijf we onze vloeren gaan halen, vervolgens gaan we kijken wat het kost en dan kijkenw e wel wat voor vloer het word. We gaan liever voor een wat goedkopere oplossing omdat ons budget voor het verbouwen niet al te hoog is.

 

Googelen op houten vloeren

Allereerst ging ik eerst even Googelen op houten vloeren. Ik kreeg zoveel websites dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Ik ben elke site afgegaan maar vond het allemaal wel prijzig. Tot ik de website van Bax Houthandel zag. Zij hebben een eigen fabriek en er is dus geen sprake van tussenhandel. Dit verklaart de lage prijzen voor het hoge kwaliteit hout wat ze verkopen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je weinig betaald en dus alles (snel) kapot gaat. Ik ben dus met mijn vrouw bij Bax Houthandel gaan kijken en ze hebben mij veel verschillende soorten vloeren laten zien. Ik ben bij de showroom in Barneveld gaan kijken en dat is een erg mooie showroom!

 

Houten vloer kiezen

Nu kwam het er natuurlijk op aan dat we een houten vloer moesten kiezen. Zowel de prijs als de kwaliteit zit erg mee dus is het nu een kwestie van kiezen. Wij zitten zelf te denken aan een Teak houten vloer met een oxi laag er overheen. Best prijzig nog, maar bij andere bedrijven is het nog duurder.


Wij willen Bax Houthandel bedanken voor de mooie vloeren. Mocht jij nou ook een mooie, goedkope maar kwalitatief zeer goede vloer willen? Dan raad ik jou Bax Houthandel aan!

Voor meer info : bezoek de website