Rotturdam
Image default
Dienstverlening

Incassobureau in Nijkerk nodig

Incassobureau in Nijkerk nodig? Denk er eerst wel goed na of je dat echt wilt. Van school hebben wij een opdracht gekregen om te vertellen wat wij graag zouden willen doen later. Ik ben momenteel van plan om het incassobureau in Nijkerk van mijn vader over te nemen als hij met pensioen gaat. Tot die tijd kan ik mijn eigen ding doen, of werken bij hem op kantoor. De keus heb ik van hem gekregen, en de beslissing om hem te overnemen als die met pension gaat, zelf gemaakt. 

Waarom een incassobureau?

Op school vroegen ze waarom een incassobureau eigenlijk? Ik ben al genoeg keren mee geweest naar kantoor van mijn vader en dagen meegelopen. Ik heb verschillende verhalen mee gemaakt van kleine bedragen incasseren tot veel en grote facturen, van bange debiteuren die gelijk betalen, tot boze en zelfs enge mannen die tot het eind weigerde zijn openstaande facturen te betalen. Een dag op het kantoor van een incassobureau kan elke dag anders zijn. Soms heb je een hele geslaagde dag met weer paar euro’s binnen voor verschillende klanten, en tevreden bent. Soms krijg je boze klanten op je af, en is je dag minder goed.

Het is een interessante baan, en vooral echt iets wat bij mij past. Ik wil mensen kunnen helpen. Het is wel echt een druk als het niet lukt, maar ook een top gevoel wanneer het wel lukt. Bovendien heb je altijd andere soort contacten en verschillende klanten, dat zorgt voor afwisseling.

Van Loon incassoadvocaten

Ik heb er toch voor gekozen om een incassobureau in Nijkerk in te schakelen voor mijn debiteuren. Ik heb nu gekozen voor het bureau Van Loon Incassoadvocaten. Het bedrijf bezorgt een goede service en de kosten zijn niet voor jou, maar voor de debiteur. Ze zorgen er dus voor dat je je geld krijgt en het kost je niet eens wat, hoe ideaal is dat?!

 Mocht je dus een incassobureau nodig hebben, dan raad ik jou Van Loon Incassoadvocaten aan voor een goed bedrijf met vriendelijk personeel!

 

Voor meer info : bezoek de website