Rotturdam
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren

Laatst hoorde ik op tv iemand praten over huis verkopen en terughuren en daarbij noemde hij de website van Thuisborg. En dat dat een heel groot voordeel is voor met name de oudere mensen. Zij leven dan namelijk van een uitkering en zullen niet heel veel geld hebben. Maar wanneer ze een laatste droom nog in vervulling willen laten gaan en dat kost flink wat geld, dan is het zonde dat al dat kapitaal in de woning zit. En daar is nu dus een oplossing voor: huis verkopen en terughuren. Ik heb het zelf ook gedaan! Graag leg ik daar in dit blogje meer over uit. En voor welke partij ik heb gekozen die mij daar uitstekend bij heeft geholpen.

Meer info over huis verkopen en terughuren

Huis verkopen en terughuren wordt ook wel verzilverd wonen genoemd. En dat is dus een perfecte oplossing voor als je het kapitaal wat in je woning zit uitbetaalt wilt krijgen in geld. En zo kun je bijvoorbeeld een eventuele wens in vervulling laten gaan. Maar niet iedere woning komt in aanmerking voor het verzilverd wonen! Daar kwam ik namelijk achter toen ik ging zoeken naar een bedrijf die mij daarbij kan helpen. Ik ben gaan Googelen op ‘huis verkopen en terughuren’ en vond zodoende de website van Thuisborg.nl. Ik belde hen op om te melden dat ik zeker geïnteresseerd ben in het verzilverd wonen. Vervolgens gingen zij uitleggen dat zij niet zelf de huizen kopen, maar investeerders. En Thuisborg is dan de partij die daar tussenin zit en alles regelt dus de verkoper en koper. Vervolgens handelen zij ook alles af met het terug huren.

Mijn huis goed voor verzilverd wonen?

Maar toen gaf de medewerker aan dat niet ieder huis in aanmerking komt voor het huis verkopen en terughuren. Want het moet wel interessant zijn voor een investeerder. En dus zijn ze van Thuisborg langsgekomen om te kijken of dat mijn woning daar voor in aanmerking komt. En dat bleek inderdaad zo te zijn! Ik ben benieuwd!

Voor meer info : bezoek de website