Rotturdam
Image default
Woning en Tuin

Tuinmeubels maken

Voor veel mensen die in een flat wonen is het een droom om lekker een tuin te hebben. Wanneer mensen dan ook van een flat naar een huis met een tuin verhuizen maken ze er meestal iets moois van. Tegenwoordig zie je dat mensen hun tuin vaak inrichten met echte tuinmeubels die uit het plaatselijke tuincentrum komen. Het is echter ook goed mogelijk om zelf je tuinmeubelen te kopen. Het beste materiaal om dit mee te doen is hout.

 

Zo kun je bijvoorbeeld een mooie houten tuinbank maken. Normaal gesproken zou je daar heel veel geld voor neerleggen bij een tuincentrum. Zo’n product zelf in elkaar zetten is daarom ook veel goedkoper. Stijgerhout is erg geschikt om mee aan de slag te gaan, ook pallets kunnen erg fijn zijn om mee te werken. Online kun je heel veel voorbeelden vinden van mensen die zelf hun houten banken hebben gemaakt voor in de tuin.

 

Natuurlijk willen de kinderen ook wat leuks in de tuin. U zou bijvoorbeeld een houten tuin schommel kunnen bouwen voor in de tuin. Zo kunt u lekker vanaf de houten tuinbank kijken naar de kinderen die op de houten schommels spelen. Met een dik en stevig touw en goed hout is het al mogelijk om zelf een prachtige schommel voor de kinderen te bouwen.

 

Op het moment dat u lekker aan het relaxen bent op uw tuinbank moet u natuurlijk ook ergens uw drankje kwijt kunnen. Hierom is het handig om een bijzettafel in elkaar te zetten. Hiervoor kun je weer goed pallets gebruiken. U kunt simpelweg wat pallets op elkaar stapelen om een een tafel te creëren.

 

Dit waren maar wat voorbeelden van projecten die u dus zeker zelf kunt uitvoeren voor in uw tuin. Hiernaast zijn er nog zoveel meer opties. Kijk eens goed om uw heen of bezoek eens een tuincentrum om u te laten inspireren voor uw eigen tuin.

Voor meer info : bezoek de website