Rotturdam
Image default
Bedrijven

De leukste roadtrips in Europa

Ga de weg op in Europa en beleef een geweldige roadtrip. Heb jij ook altijd al het Europese landschap en de steden willen ontdekken vanuit een camper of busje? Dan kun je deze droom eenvoudig waarmaken. Huur jouw eigen hippiebusje, oldtimer bus of camper en ga het avontuur aan. In deze blog lees je tips voor leuke roadtrips in Europa.

BeNeLux

Ga je voor het eerst toeren? Dan is het wellicht slim om klein te beginnen. Dichtbij valt er namelijk ook nog zo veel te beleven. Huur een camper en reis door Nederland, België en Luxemburg. Geniet van de verschillende landschappen, steden en wegen. Dit is een geweldige kennismaking met het reizen in een busje.

Oost-Europa

Ook kun je op roadtrip door Oost-Europa. Dit is veel kleinschaliger en minder toeristisch dan West-Europa. Geniet van de unieke wegen, kleine weggetjes en prachtige natuur. Je kunt een tent meenemen en kamperen of gewoon kiezen om te overnachten in jouw bus. Ontdek bij Tjechië, Hongarij en Slovenië tijdens een geweldige roadtrip door Oost-Europa.

Italiaanse droom

Is Italië jouw favoriete vakantieland? Geniet dan volop van het Italiaanse leven tijdens een roadtrip door Italië. Geniet van het prachtige Toscane, rijdt langs de zee en bezoek bijvoorbeeld Pompeï. Doordat je kunt gaan en staan waar je maar wilt, wordt deze roadtrip uniek en kun je op prachtige plekken in Italië komen.

Wil je ook genieten van vrijheid en een onvergetelijk avontuur beleven? Dan zijn roadtrips echt iets voor jou. Je kunt eenvoudig een busje of camper huren en de weg op gaan. Geniet van alles wat Europa je te bieden heeft of selecteer een apart land of gebied om te ontdekken. Doordat je mobiel bent met jouw wagen, kun je op plekken komen waar je normaal nooit zou komen. Een roadtrip is daarom een prachtig avontuur om te beleven.